anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din telefoanele pe care le-ati avut, care v-a placut cel mai mult si care cel mai putin?

Ascary
Campion certificat
Care a bifat cele mai multe cerinte pe care vi le-ati fi dorit? Ce telefon v-a oferit cea mai buna experienta si care a fost cel care v-a umplut de nervi?
Sunt binevenite nostalgiile, amintirile placute sau mai putin placute.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Cel mai mult mi-a plăcut Huawei P20 pro la categoria Smartphone și cel mai puțin Samsung Galaxy mini. La telefoane uzuale (non-smart), mi-au plăcut Samsung U600 și Sony Erricson W600i (câștigat la Orange).

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Cel mai dorit, a fost si cel mai scump telefon al meu, Nokia 7373 roz.. am dat, in 2007, ~800 de lei pe el :))).. de fapt, a fost cel mai dorit telefon, până la A3 2017 si apoi pana la S10 prism blue ☺<3... Primul telefon care a corespuns cerintelor mele a fost A3 2017... Cel mai putin mi-a plăcut, de fapt a fost si cel mai iritant☺, un lenovo 1000, luat la o portare ca sa-mi iau si numarul la plecare... :))) Stiu cum e sa dai sms la ~ 23:30 si sa fie livrat la 2-3 dimineata.. nu stiu daca telefonul a fost problema sau reteaua.. Am mai avut unul vai de el.. Mitsubishi Mars.. rămânea constant fără semnal.. asa era el.. mic mic si bun de nimic :)))))

Miha_Z
#StarMember
Cel mai mult imi place Samsung S9 plus. E mobilul pe care-l am acum si sunt foarte multumita de el, atat la caracteristici, cat si la nuanta ( lila). :))) Dar mobilul de suflet a fost primul pe care l-am avut Alcatel one touch easy, fiind primit in dar de la verisorul meu. Nu am fost multumita de Iphone 5S, era limitat in aplicatii si calitatea pozelor lasa de dorit.

Razvan
#StarMember
Cel mai mult mi-a plăcut Huawei P20 pro la categoria Smartphone și cel mai puțin Samsung Galaxy mini. La telefoane uzuale (non-smart), mi-au plăcut Samsung U600 și Sony Erricson W600i (câștigat la Orange).

DanielaH
Moderator
@Ascary, tu ce amintiri plăcute sau mai puțin plăcute ai avut cu telefoanele de-a lungul anilor? Care a fost preferatul tău?

Anonim
Neaplicabil
Cel actual este cel mai performant smartphone deținut de mine (Huawei P20). Cel mai iubit telefon a fost un Motorola StarTac, cel din poza atașată (eram fascinat în perioada aia de genul ăsta de telefon, cred că și din cauza filmelor americane cu spioni) :))

Ascary
Campion certificat
Preferatul meu si pot sa jur cu mana pe inima ca si al altor cateva milioane de detinatori a fost si este hTC HD2.A fost telefonul deschizator de drumuri in ceea ce priveste Rom-urile custom. Puteai sa faci apropape orice vroiai cu el. Daca va vine sa credeti ca am reusit sa portez iOS-ul Apple pe platforma Android o sa spuneti ca sunt nebun 🙂 Incredibil de multe posibilitati de customizare,cred ca am scris zeci de pagini despre el pe forumurile dedicate telefoanelor mobile,cel romanesc "mobilewave" si cel international "xda-developers",cel putin pe acesta din urma au fost dedicate sute de pagini HD2-ului. Este adevarat ca pe atunci lumea era curioasa,iar noi developerii incercam sa le oferim cat mai multe concepte,aplicatii si rom-uri special dezvoltate pentru HD2. In afara faptului ca avea softul foarte deschis era si foarte rezistent. L-am scapat in apa cam la 2 metri adancime si l-am scos dupa 10 minute cu ecranul aprins si retineti ca despre Standardul IP (Ingress Protection-protecția la solide și lichide) nici macar nu se auzise. O minunatie de telefon ce sa mai zic,receptie buna,soft aproape de perfectiune pentru timpul său,robust. Acum e la loc de cinste in valiza mea de gadgeturi,alaturi de un laptop cu un RAM de 4MB (da,ati citit bine),placa video de 32 MB si HDD-ul de 660 MB ( cat un CD :))). Astazi in schimb ma mandresc cu un Note9 pe care il consider,in ciuda a ce vor spune unii sau altii,cel mai sofisticat telefon al anilor 2018-2019. Poate ceva de anul acesta sa il depaseasca in performante :) Multumesc de intrebare Daniela 🙂

Romeo_
Senior certificat
Nokia 3510 a fost primul telefon nou pe care l-am avut(restul au fost sh),apoi nokia C7 primul telefon cu touchscreen.Acum sunt cu Iphone SE dar ma gandesc serios sa schimb cu Samsunc S10.

delfinas
#StarMember
Tot ce am avut pana acum, Telital, Sony, Sony-Ericsson, Nokia, LG, Huawei, au fost telefoane bune. Pe multe le am inca si mai functioneaza. Dintre ele, se remarca SE W810i, Nokia 3250, Huawei Y330 (care m-a facut sa devin fana Huawei) si P30 Pro. M-a dezamagit Xiaomi Redmi Note 2, din cauza bateriei, iar Alcatel One Touch Pop (primit la fidelizare de la Orange acum vreo 7 ani) a fost o nenorocire cu un lag fenomenal, pe care imi venea sa il arunc de la etaj!

Razvan
#StarMember
Eu am pornit cu Sagem MyX1, MyX 2, Nokia 6070, atât de mult mi-a plăcut, că după ce mi l-au furat în tren am mai luat încă unul 6070, am luat Samsung U600, o bijuterie la vremea lui, butoanele erau cu touch. Am mai avut pe nr secundar (Telekom și Vodafone (Nokia 1110 și 2360)), Sony W600i, Samsung Omnia i900 (singurul sh), SE W600i, Samsung Galaxy mini, Samsung S2+ (un pic dezamagit de el, am avut așteptări asemănătoare cu cel de S2), BlackBerry Classic, Huawei P10 lite și P20 pro. Samsung S2+, Nokia 1110 și 2350 le-am luat din magazine online, restul de la Orange, de care am fost foarte mulțumit de telefoane.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Cea mai buna experienta de utilizare am avut-o pe doua telefoane: iPhone SE si OnePlus 6T. Sunt singurele telefoane care au mers mai bine in timp, in loc sa observ un regres. Telefonul care bifeaza cat mai multe cerinte este actualul Galaxy Note 10+, desi nu m-ar fi deranjat si mufa jack.. In mod ironic, cel mai dezamagit am fost de Galaxy Note 8, camera era destul de slaba, bateria se descarca vazand cu ochii si aveam erori din plin..

Vio73
#StarMember
Eu sunt cel mai mulțumit de actualul telefon, Huawei P 30, mai ales din cauza faptului că stă mai bine la semnal și la baterie decât multe alte telefoane de tip smatfon avute. Iar cel mai nemulțumit am fost de un Alcatel (nici nu-i mai știu numele, pentru că treaba e prin 2002, dacă nu mă înșel), care oscila foarte mult la semnal. De exemplu, te trezeai că îți arăta ,, lipsă semnal '' în centrul orașului, când aveai nevoie de el. După ce nu mai doreai să suni, avea semnal,, full''. A trebuit să-l vând la o consignație și am luat altceva.

TheSpecialist
Maestru
Telefonul meu de suflet a fost și va rămâne un Nokia N-Gage. L-am câștigat la revista FHM în 2001, iar la vremea aceea era o nava spatiala printre telefoane. Arata foarte cool, era de fapt o consola de jocuri mai mult, avea o grafica demențiala, era fără antena vizibila, baterie bună, conexiune Bluetooth, joystick și câte și mai cate. Știu ca atunci când am ajuns cu el înapoi în cămin, la facultate, a înnebunit toată lumea, era grămadă pe mine sa îl vadă, sa vadă cum este sa te joci pe el... A fost o nebunie. Pe de alta parte, cel mai "necăjit" telefon pe care l-am avut a fost un Siemens. Nu ma înțelegeam deloc cu el, mi se părea ca are ecranul prea mic, meniul aiurea, a fost horror. L-am schimbat după vreo luna.