anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Descărcare poze de pe iPhone 12 Mini pe laptop

Roxy_3
Explorator entuziast

Buna ziua! Cine știe cum sa Descarc pozele de pe un iPhone 12 mini pe un laptop! Varianta cu iCloud nu merge ca am

doar 5 Giga acolo ! Telefonul meu are 128 Giga și e full ! Am încercat cu un cablu conectat la telefon și la laptop dar nu-l recunoaște tot timpul , da eroare și abia 10-20 poze reușesc sa scot de pe el și merge foarte greu! Un sfat! Multumesc 

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Cumpără o luna spațiul necesar în icloud și ai rezolvat (poți anula chiar a doua zi de la abonare). Am avut iPhone cu spațiu de 50GB și, când am pasat telefonul mai departe, am anulat abonamentul cu vreo doua săptămâni mai devreme de scadență (dar a rămas valabil până la final).

 

Edit: prețul pentru 200GB este de 13 lei pe lună. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Din punctul meu de vedere, ai doua variante:

1. Dupa cum zicea si Pololica mai sus, iti iei spatiu in iCloud pentru o luna, suficient cat sa urci pozele in Cloud, de unde sa le poti descarca ulterior. Alternativ, le poti urca si in Google drive. Preturile sunt similare (si destul de mici dupa parerea mea).

2. Cablul ala pare sa aiba o problema, deci, pe viitor, as investi intr-un cablu nou (de preferinta original, sau macar certificat MFi) care te va ajuta si la transferurile viitoare de continut pe un calculator, si e foarte important daca iti faci rescriere de soft. Conexiunea in cazul asta trebuie sa fie perfect stabila.

Mult succes! Sa ne spui daca ai reusit folosind vreuna dintre metodele mentionate aici.

Client Orange

Roxy_3
Explorator entuziast

Am încercat sa le transfer pe whatap și de acolo le salvez pe pc! Varianta cu iCloud pentru o luna nu mi se pare ca ma salvează, plus ca când le salvez de acolo le iau foarte greu! Mersi de sfat! Am sa încerc un alt cablu 

@Roxy_3: Încearcă cu un cablu cât mai scurt. Un cablu prea lung se va comporta deficitar la transferul de date. Valabil și la HDD-urile externe cu alimentare pe USB. 

Din curiozitate, laptopul este MacBook sau un laptop cu Windows?
La Windows cred ca trebuie sa descarci iTunes, ca altfel nu ai drivere si nu iti vede telefonul chiar daca are un cablu bun.

Roxy_3
Explorator entuziast

E Windows , am și itunes și tot greu!

Anonim
Neaplicabil

Încearcă https://snapdrop.net/