anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodare Iphone SE 2020

Andreiii
Începător

cum as putea decoda telefonul sa mearga in orice retea eu pentru ca la decodare e foarte scump 250 lei mi a fost cerut doar pentru asta. Sunt curios daca as putea decoda telefonul chiar eu.

15 Răspunsuri 15

Anonim
Neaplicabil

Activezi esim și se decodeaza automat. 
mai multe detalii despre activare aici https://www.orange.ro/servicii/esim/

Trebuie sa fie pusa cartela care doresc sa o folosesc pentru a putea activa eSim pentru ca fara ea nu gasesc eSim.

FLo1
#StarMember

@Andreiii: Ai abonament sau prepay? ”Povestea activării esim-ului” este valabilă doar pentru abonamentele Orange România. E ok? Dacă DA, succes și te așteptăm cu actualizare a situației. 

Telefonul țin sa cred ca era luat pe abonament, repet l-am cumpărat la mana a doua .

După câte se pare, având în vedere contextul, cred că vei fi bun de plată. Totuși, aș insista la cel de la care l-ai achiziționat ca să rezolve acest aspect: telefonul trebuia oferit deblocat. Asta dacă nu ai avut deja parte de un discount, tocmai din cauza acestei blocări.

Anonim
Neaplicabil

Nu contează in ce rețea e codat Vdf, Telekom ori orange. Merge decodat prin esim, sormea îl avea codat pe Vdf și după instalarea esim a fost decodat automat și acuma merge cu orice cartela. Nu știu de unde tot scoateți informația asta ca numai cele codate in orange merg decodate prin esim :), este o informație falsa.

Cum pot sa instalez eSim de ex pentru Digi?

Anonim
Neaplicabil

Fie din contul online fie din magazin. 
https://www.digi.ro/esim

Atunci cartela fizica n ar mai avea niciun rost, eu nu-mi doresc, eu incerc sa aflu daca pot decoda telefonul pentru a lua de ex o cartela Digi. (Poate nu m am exprimat corect)

Anonim
Neaplicabil

Ți-am oferit deja soluția, activezi o cartela digitală adică esim după care telefonul se va decoda si va funcționa cu orice cartela fizica de la orice rețea. Asta dacă vrei sa îl decodezi gratuit fără bătăi de cap

Am intrat pe link ul de la digi si zice ca daca treci pe eSim cartela va ramane fara semnal adica n o sa mai ai ce face cu ea, cred ca o sa merg sa platesc cei 250 de lei decat sa fie asa.

@Andreiii: Dacă nu ești convins că vrei profil de eSIM, acea taxă nu e un capăt de lume. Altfel va fi necesară operația inversă de renunțare la eSIM și solicitare SIM fizic. Cântărește și ia decizia în consecință. Succes.

@Anonim, a pus cineva problema despre un telefon Iphone blocat în rețeaua X? NU. Suntem în Comunitatea Orange... sau NU? Este valabilă condiția în rețeaua Orange că profilul ESIM se poate activa doar pe abonament standard și Yoxo, adică fără prepay? Da sau BA? 

Linkurile oferite de tine nu conduc la nici un tutorial de DEBLOCARE ci doar instalare profil ESIM, fără condiționarea menționată, iar alți operatori personal nu mă interesează acum și aici. Eu mă refer la ce oferă Orange la acest moment. Dacă simți un disconfort în Orange.... verifică paradisul roș-albaștrilor. Succes.

Anonim
Neaplicabil

Nu simt niciun disconfort, am zis doar ca ai oferit o informație falsa și anume ca se poate debloca prin esim numai dacă ești pe orange. Eu pur și simplu am spus ca nu e așa.