anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deblocare model Tableta vonino orin hd

Adriana_11
Junior
Am uitat modelul deblocare tableta orin hd,ce pot face în acest caz?
12 Răspunsuri 12

Anca07
#StarMember
Buna Adriana. Poti sa o resetezi, dar ti se va sterge tot ce ai pe ea din pacate. Ai link-ul catre un video de pe youtube care zice exact ce sa faci sa o resetezi: https://youtu.be/clTAjcJutAQ Inca un link util: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-resetez-o-tableta-vonino-la-setarile-din-fabrica-5988 De preferat ar fi sa iti reamintesti modelul. Incearca sa te uiti pe ea cu ecranul inchis, poate se vede modelul. De obicei ramane imprimat modelul, fiind facut de f multe ori:) Succes!

Vio73
#StarMember
Nu mai ai cutia ei? Mă gândesc că odată ce afli modelul, e simplu, pentru că găsești explicații pe net sau pe site-ul producătorului.

FaraUnID
Campion certificat
Hard reset ar cam singura solutie. Clipul postat de @Anca07 nu ajuta farte mult, deoarece acest model de tableta nu are taste fizice pentru volum.

Adriana_11
Junior
Multumesc frumos pt răspunsuri, din păcate nu am reușit sa o deblochez:(((

FaraUnID
Campion certificat
Sa inteleg faptul ca nici prin hard reset nu s-a deblocat ??? Prin Hard Reset revine la setarile din fabrica, practic rescrie softul din ea cu versiunea care a fost instalata la momentul achizitiei.

Vio73
#StarMember
Atunci va trebui să mergi cu ea la un service. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Ai nevoie de o tastaurua de calculator si cablul OTG care a fost livrat impreuna cu tableta. ASIGURA-TE CA TABLETA ESTE INCARCATA 100% inainte de a incepe acel "factory reset". Cu tableta inchisa urmeaza pasi urmatori: https://www.youtube.com/watch?v=JuiOljHxtBc 1. Conecteaza tastatura la tableta; 2. Pe spatele tabletei exista un buton de Reset, sub forma unui orificiul minuscul, in care trebuie introdus un ac, o scobitoare sau un alt obiect subtire; 3. Tine apasat butonul e reset si, in acelasi timp deschide tableta tinand apasat butonul Power; 4. Tableta se va deschide si va afisa menu de service: 5. Utilizand tastele sageti SUS / JOS depaseaza-te pana la functia "wipe data / factry reset" 6. Apasa "Enter" pe tastaura si asteapta ca tableta sa-si rescrie softul. Daca nu ai o tastatura fizica pentru PC, poti incerca sa te chinui asa: https://www.youtube.com/watch?v=LwvPeCOz4ic

Adriana_11
Junior
Mulțumesc pt răspunsuri, am încercat și cu tastatura din păcate nu se reseteaza,o sa merg la un service cu ea.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău, dar cred că e cea mai bună soluție! Succes!

DanielaH
Moderator
@Adriana, mulțumim pentru update. Să ne ții la curent în continuare.

Simzian
Începător
Îmi arată sa bag parola de administrator pe tableta. Nu îmi merge tableta.

DanielaH
Moderator
@Simzian, ce se întâmplă cu tableta? Ne dai, te rog, mai multe detalii? Poți deschide chiar un topic nou/ întrebare nouă. Te așteptăm.