anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce se vand telefoanele fara incarcator?

cudyta21
Junior
Ce se poate face cu un telefon fara incarcator? De cand se vand telefoanele fara incator? Nu mai bine se adauga cativa zeci de lei sa aiba omul comanda completa? din raspunsurile de pe comunitate: "Este întotdeauna recomandat să utilizăm încărcătorul original. Scopul este acela de a proteja cât mai mult bateria care este una dintre cele mai sensibile componente și a cărei uzură accelerează necesitatea înlocuirii smartphone-ului, sau în unele situații putem înlocui doar bateria. Utilizarea încărcătorului original ne garantează că nu vor exista riscuri la încărcare, deoarece produsul care este utilizat a fost creat special pentru acel model de telefon" . EU DE UNDE SA SCOT INCARCATORUL ORIGINAL???
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, cablul din pachet din cate am vazut eu este type-c la ambele capete. Deci incarcatorul respectiv este compatibil.
Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember
Bun venit în 2022, cred ca deja sunt 3 ani de când Apple (și Samsung) nu mai pun încărcătoare... Oficial: ecologie. Neoficial: bani în plus pentru producător sau pentru cei care vând accesorii. În principiu, dacă păstrezi marca (în special Apple), nu ai nevoie de încărcător.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut. Despre ce telefon vorbim? Daca vorbim de un iPhone, decizia de a nu livra telefoanele (mai noi) cu incarcator inclus, apartine Apple-ului. Si se gasesc incarcatoare originale de cumparat. Dar da-ne mai multe informatii, poate te putem ajuta cu un link de cumparare pentru un incarcator original, in caz ca nu gasesti.
Client Orange

cudyta21
Junior
Pai cum 3 ani, daca eu in noiembrie 2021 am luat 2 telefoane Samsung A52S cu incarcator pentru fiecare telefon. Acum 2 zile a venit un Samsung A13 fara incarcator....sa l fac cadou...dar guess what nu am avut cum sa deschid telefonul ca nu aveam nici un incarcator...de unde stiu ca iau incarcatorul potrivit?

mihai_13
Maestru
cudyta21 - problema nu este la Orange - trebuie sa te "certi" cu producatorul telefonului in speta Samsung care nu mai doteaza in cutie telefoanele cu incarcator - incarcatoare originale se gasesc de cumparat dar trebuie sa le cumperi cu bani :)) - eventual te poti certa si cu cei care doresc sa protejeze mediul si incearca si pe acest domeniu sa limiteze degradarea mediului inconjurator...

Serios? Uite că tocmai am aflat și eu lucrul acesta după ce soția a insistat că vrea doar Samsung iar după ce a avut 3 discuții și i s-au spus că vine cu încărcător a venit doar cu un cablu type-c la abele capete și cu toate că am 5 încărcătoare prin casa la niciunul nu îl pot conecta ! Așa că pica aluzia ta că nu are nici o vina Orange atat timp cat nu aduce la cunoștință acest aspect !

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Samsung Galaxy A13 are o baterie de 5000mAh, USB-C, si fast charging cu un incarcator de 15W. Ca atare, iti recomand ceva de genul asta: https://www.emag.ro/incarcator-retea-samsung-15w-fara-cablu-white-ep-t1510nwegeu/pd/DSXZ9FMBM/ (model: EP-T1510NWEGEU) Din cate am putut sa vad, cablul din dotare (USB-C la USB-C) este alb, deci iti recomand un incarcator la fel, ca sa se potriveasca. Daca, pentru un motiv anume, vrei pe negru, exista si varianta pe negru aici: https://www.emag.ro/incarcator-retea-samsung-15w-fara-cablu-black-ep-t1510nbegeu/pd/D8PZ9FMBM (model: EP-T1510NBEGEU) Sper sa te ajute! :) PS: ti-am adaugat si modelul daca vrei sa cauti acelasi produs la mai multe magazine, in caz ca e vreo diferenta considerabila de pret si vrei sa iei de acolo. Din cate am putut eu sa vad, in general pretul lor e undeva la 45-50 RON. Ai aici si de la Altex, pentru comparatie: Alb: https://altex.ro/incarcator-retea-samsung-ep-t1510nwegeu-1xusb-c-15w-alb/cpd/AIST1510NWEGEU/ Negru: https://altex.ro/incarcator-retea-samsung-ep-t1510nbegeu-1xusb-c-15w-negru/cpd/AIST1510NBEGEU/
Client Orange

delfinas
#StarMember
Trei ani nu sunt, dar aproape 2 tot sunt de când a început moda "fara încărcător". Așa te mai pun să dai un ban in plus...

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, cum s-a spus deja, nu este vina Orange că unele modele de telefoane nu vin cu încărcător. Eu mi-am luat săptămâna trecută un Redmi Note 11 Pro 5g și are încărcător. Este chiar de 67W. Căști nu se mai dau de multă vreme, dar mă descurc ! Ce se pune în pachet are legătură cu producătorul, nu cu firma care le vinde. Din păcate, asta este moda! Altădată, trebuie să te uiți atent pe site ce conține pachetul respectiv, pentru că scrie! Samsung a anunțat încă de anul trecut că nu vor mai pune încărcătoare și căști în pachet: https://gadget.ro/samsung-confirma-oficial-ca-pe-viitor-toate-smartphone-urile-sale-vor-veni-fara-incarcator-si-casti-in-cutia-de-retail/ Trist, dar adevărat, din păcate!

cudyta21
Junior
Arsradu, modelele care mi le ai dat tu sunt pentru cablul acela dublu type C care l am primit in pacher nu? Nu are rewiuri bune din cauza faptului ca nu are incarcator

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, cablul din pachet din cate am vazut eu este type-c la ambele capete. Deci incarcatorul respectiv este compatibil.
Client Orange