anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot încărca telefonul?

Danila_Maria
Începător
Buna de ce nu pot încărca tel
11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Salut! Pot fi mai multe motive pentru asta.. S-a deteriorat încărcătorul, cablul, mufa de la telefon.. este oprit curentul, poate nu merge priza.. Pentru a exclude o parte dintre ele, încearcă sa muti telefonul in alta priza, sa folosești alt încărcător, sa folosești încărcătorul pentru a incarca alt telefon, sa vezi daca pe acela îl incarca.. Nu-ți apare nimic pe ecran? O atenționare ca nu este în regula ceva.. Dacă excluzi ce am menționat deja, alta idee nu-mi vine, probabil va trebui sa mergi cu el în service..

Danila_Maria
Începător
Toate sunt in regula imi spune că date incomplete

Jay
Campion certificat
Te referi la încărcarea bateriei telefonului, sau la încărcarea cartelei cu opțiune / credit?..

mihai_13
Maestru
- nu ai bani ! ? - nu ai curent (tensiune electrica) !? - nu ai incarcator ? - este defecta mufa de incarcare din telefon ! ? - este defect incarcatorul ! ? - Nu te "pricepi" sa incarci telefonul ! ? - Nu te "pricepi" sa incarci cartela prepay !? - Nu te "pricepi" deloc ... ! ?

DanielaH
Moderator
@Danila Maria, bun venit în Comunitate! Așa cum recomandă și ceilalți membri, mai în glumă, mai în serios :), te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta ca să-ți putem oferi răsunsuri și sfaturi. Suntem aici ca să te ajutăm.

Vio73
#StarMember
Bună@Maria, Probabil că e o problemă la mufa de încărcare a telefonului, dar pot fi probleme și cu încărcătorul sau bateria telefonului. Trebuie să le iei prin excludere ca să îți dai seama. Baftă!

Viocat
Senior certificat
Daca incarci de pe mufa usb pc, da pe mesajul usb in telefon si selecteaza doar incarcare nu transfer de date

blue65
Junior entuziast
Prin ce metoda ati incercat incarcarea? Poate ca nu e bifat ceva...completat ceva ( o rubrica)...

dragonuroshu
Explorator
Vad ca toti incearca sa ofere solutii privind incarcarea acumulatorului, dar ceva imi spune ca e vorba de incarcarea cu credit

delfinas
#StarMember
Pana nu intervine initiatoarea cu explicatii si detalii, fiecare intelege ce poate. Jay a intrebat-o daca e vb de baterie sau reincarcare prepay, dar nu a primit raspuns. Daca Maria tace, asta e, caz inchis (temporar).

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Ne poți oferi mai multe detalii?