anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se dezactiveaza NFC de pe un telefon Huawei P 8 Lite?

Tea
Junior
Ce înseamnă NFC si cum se dezactiveaza de pe un telefon Huawei P 8 Lite?
9 Răspunsuri 9

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Voi lăsa răspunsul găsit pe Orange: https://www.orange.ro/help/articole/ce-este-nfc-si-cum-il-folosim Am făcut și screen-shot articolului, dacă vă e mai ușor să îl citiți așa.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Pentru a-l dezactiva mergeți la Setări/Settings - Mai mult/More - NFC - Debifați opțiunea.

Tea
Junior
Multumesc frumos. Am rezolvat.

Florin_D
Cunoscător certificat
Near Field Communication (NFC) sau comunicare în câmp apropiat, este o tehnologie bazată pe identificarea prin frecvență radio RFID ce permite smartphone-urilor și altor dispozitive să comunice între ele prin atingere sau apropiere, la o distanță mai mică de 10 cm. Pentru ca transferul să funcționeze, ambele dispozitive trebuie să dețină un cip NFC. NFC se încadrează în categoria tehnologiilor wireless ce asigură comunicații pe distanțe scurte ca Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, RFID, Zigbee.

Vio73
#StarMember
Este o tehnologie wireless care face dispozitivele să comunice între ele.

Tea
Junior
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri. Am rezolvat.

Razvan
#StarMember
O tehnologie cu care poți transfera instant poze de la un dispozitiv la altul, lipindule spate în spate, dar care nu prea merge la Huawei. De asemenea poți efectua plăți cu telefonul, după ce inrolezi un card bancar în aplicație.

Ascary
Campion certificat
De menționat că NFC-ul este doar pentru transferul pe distante scurte, câțiva milimetri spre deosebire de bluetooth care este pe distante de câțiva metri ori wireless care e pe distante și mai lungi.

svetalex
Senior certificat
Pentru detalii legate de NFC poți să arunci un ochi și la subiectul dezbatut anterior aici https://comunitate.orange.ro/questions/2000037-reprezinta-nfc