anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se deblocheza Samsung GT-E1230?

ChristianTroy
Începător

Nu mai tin minte ce i-am facut in trecut dar cand il deschid imi apare: "Blocare retea reusita" si trebuie sa bag un cod; e un telefon vechi clasic pe care l-am primit impreuna cu o cartela la o promotie. Are careva idee cum se deblocheza ?

5 Răspunsuri 5

RafaHelper
#StarMember

Salut @ChristianTroy

Acel mesaj apare cand telefonul este blocat intr-o rețea anume si folosești o cartela dintr-o rețea care nu e permisa. De unde ai primit mai exact telefonul? Folosești o cartela de Orange in el acum?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Raspunsul e foarte simplu. Daca e cumparat de la Orange, poti sa ceri codul de deblocare de la Orange. Daca e cumparat de la alt operator, poti sa ceri codul de la acel operator. Pentru alte situatii, poti merge cu el intr-un service GSM pentru decodare.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, nu prea ai cum să-l folosești.

Mergi la un service și vezi cât îți cer pentru decodare și fă un calcul simplu, dacă se merită sau nu. S-ar putea să dai la decodat cam cât ar costa un telefon cu butoane nou.

Baftă!

mihai_13
Maestru

nu am un telefon pe care sa il decodez  , dar incearca pe acest site- nu stiu cat de "serios" este dar poti incerca  si sa ne anunti daca functioneaza https://instant-unlock.com/unlock/samsung/e1230

DanielaH
Moderator

@ChristianTroy, ai reușit să deblochezi telefonul?