anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum scap de notificarile sonore de la Facebook pe telefon?

Bilbo_Baggins
Junior entuziast
Buna ziua. Aveti idee cum scap de notificarile sonore de la FB pe telefon? Ce setari trebuie sa fac?
Vreau sa fiu in continuare notificat, adica sa-mi apara acolo sus in dreapta la clopotel, sa stiu daca am ceva necitit, dar nu vreau sa-mi mai bingane telefonul la fiecare like sau post nou.
Ma puteti ajuta cu o recomandare?
Multumesc frumos.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Poti da sonorul mai mic, la toate notificările, din tasta de volum, poate mai ai și altele în afara de Facebook, tasta care este pe partea laterala a telefonului, sau, din setări - notificari - scos bifa din dreptul aplicației pe care vrei s-o lași fara sonor.. Am atașat poze..

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
@Bilbo Baggins, ar mai fi varianta sa intri pe fiecare tip de notificare de la facebook.. tot din setări telefon - notificari- ții apăsat pe facebook si se deschide o lista cu mai multe tipuri de notificari, de unde poti scoate bifa pe unele dintre ele, care, poate, nu te interesează.. teoretic, ar trebui sa primesti notificarile care raman bifate.. eu nu am folosit asta pana acum, pentru ca am ales varianta cu sonorul scazut pentru toate..

Bilbo_Baggins
Junior entuziast
Imi pare rau ca intrebarea mea a creat aceasta intreaga discutie ... Am facut pana la urma o combinata - am scos bifa de notificari din setari, asa cum au spus svetalex si Jay, iar din aplicatia FB am pastrat doar tipurile de notificari care ma intereseaza, cum mi-a aratat Jay. Va multumesc.

Neaplicabil
E bine ca ai reusit sa gasesti o varianta ok pentru tine. Asta e cel mai important. Si daca fiecare a reusit sa contribuie cu cate o idee folositoare, eu nu pot decat sa ma bucur. 🙂