anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum putem afla mai multe informatii despre iPhone-ul cumparat (new/refurb/custom etc)

Neaplicabil
Pornind de la un potential bug in My Orange (telefon nou detectat ca "refurbished"), am descoperit un articol interesant pe care as vrea sa-l impart cu voi.

Daca v-ati cumparat un iPhone si vreti sa stiti daca este nou (brand new) sau reconditionat, sau daca a fost personalizat, cititi mai departe.
Evident, daca stiti ca l-ati cumparat nou nout, dintr-o sursa sigura, sansele sunt minime sa primiti un telefon reconditionat. Daca l-ati cumparat SH, merita sa aruncati o privire peste randurile de mai jos.

Aparent, prima litera din Model Number are o semnificatie anume.
Ca sa ajungeti la acel Model Number, mergeti la General -> About -> Model Number.

Daca modelul incepe cu M, telefonul a fost cumparat de nou.
Daca incepe cu F, a fost reconditionat de catre Apple, sau operator.
Daca incepe cu P, a fost cumparat cu mesaj personalizat.
Daca incepe cu N, a fost oferit ca telefon inlocuitor pentru unul cu probleme.

Sper sa va fie folositor. 🙂
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Dacă mă hotărăsc să cumpăr Iphone, voi ține cont de aceste remarci! Deocamdată, nu prea am de gând să trec la acest brand. Mulțumesc!

Jay
Campion certificat
Orice review este binevenit, ca se gasesc interesati pentru orice.. nu ma vad utilizator de Iphone, dar, am vazut ca sunt foarte multi impatimiti.. la cate topicuri au fost ca nu ajung la timp.. 🙂

Neaplicabil
:))) Depinde de unde dai comanda, si daca il vrei la abonament, vreo oferta anume, sau la liber. Al meu a venit in 2 zile. Daaar…cum ziceam, nu l-am luat de la Orange, si nu l-am luat la abonament. Dar da, informatiile vor fi utile doar pentru cei care au sau vor sa-si cumpere un iPhone. 🙂

delfinas
#StarMember
@asradu, la tine ce litera e? 🙂

Neaplicabil
La mine este M. 🙂 Si asa si trebuie sa fie pentru un telefon nou. Dar asta inseamna ca informatia din My Orange...este probabil eronata.

delfinas
#StarMember
Adica ai luat telefon nou la pret de reconditionat?

Neaplicabil
Nu, telefonul nu e reconditionat. Telefonul e nou, luat la pret de nou. Daca ar fi fost prea ieftin, cu siguranta mi-ar fi sarit in ochi. Problema este pe partea Orange, dupa parerea mea, in felul in care detecteaza acele telefoane reconditionate. Pentru ca, cel putin in cazul meu, nu ar trebui sa il afiseze ca "reconditionat" daca nu e. Deci, ori criteriul dupa care afiseaza acea informatie este gresit, ori are probleme de functionalitate, ori baza de date din care isi iau informatiile are probabil niste greseli. Telefonul e nou, luat din sursa sigura (iStyle), si este in perioada normala de garantie oferita de Apple. Deci, sansele sunt minime sa fie un telefon reconditionat. Asta, daca nu cumva Orange stie ceva ce noi nu stim. 🙂

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, arsradu. Mulțumim mult pentru informații. Am verificat și eu, am M, iar în My Orange îmi apare ok informația. Eu am cumpărat telefonul de la Orange, în 2019. I-am întrebat pe colegi de ce apare la tine recondiționat și revenim cu răspuns.

Neaplicabil
Mersi frumos, Mihaela. :) Ma gandesc sa nu fie poate o chestie doar pentru telefoanele care nu sunt cumparate de la Orange. Nu-i bai. Daca e ceva, vorbim si vedem. Inca o data, mersi frumos 🙂

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Hello Mihaela, Ceva nou la problema asta? O perioada nu mi-a mai aparut nimic. Acum vad ca apare din nou. Din pacate, nu doar ca nu s-a rezolvat problema, dar acum imi detecteaza telefonul ca fiind varianta Green. Which it's not. :))
Client Orange

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, arsradu! Îmi pare rău de întârziere, deocamdată nu am noutăți. Voi reveni aici imediat ce aflu ceva.

cristina25
Junior
Simplu... vizionezi tutoriale pe YouTube. Îți spune totul.