anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot șterge secțiunea other a iphone-ului meu?

Neaplicabil
Dragii mei. am un Iphone 12. sunt persoană nevăzătoare, și ași dorii să știu cum șterg această secțiune. ocupă extrem de mult. vreo 12 gb. și pe zi ce trece, crește! nu doresc resetarea deviceului, pentru că am ESIM! doresc un răspuns urgent. știu că există o combinație de butoane: volum up și volum deaun plus power, butonul lateral
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu dețin un astfel de telefon, dar cred că te pot ajuta cu ceva de pe internet și sper să fie util. ,,Cum reduci categoria Other? Deși nu poate fi ștearsă cu totul, dimensiunea categoriei Other poate fi redusă. În primul rând, trebuie să cureți memoria cache din Safari. Iată cum: Deschide Settings > Safari. Dă scroll și alege Clear History and Website Data. Când ți se cere confirmare, selectează Clear History and Data. Astfel, vei elimina întreaga istorie de navigare, alături de cookie-uri și alte date de navigare. Sursa: https://istyle.ro/blog/categoria-other-pe-iphone-ce-este-si-cum-o-poti-reduce Sper că te-au ajutat informațiile oferite de mine! Dacă nu, revino cu un mesaj aici. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La Other intra in general documente si app data. Vorbim de iCloud Storage? Daca da, vezi ce aplicatii mananca cel mai mult si stergi/dezinstalezi si reinstalezi. Mergi la iCloud > Manage Account Storage.
Client Orange

Neaplicabil
Iată la ce mă refer: ceea ce e grav, este că această cantitate crește!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mmmm...ai update-uri de sistem pe care nu le-ai facut? La mine, acea sectiune afiseaza 0 KB. Conform descrierii: "[sectiunea] Date de Sistem include cache-uri, log-uri si alte resurse folosite in momentul de fata de catre sistem. Aceasta valoare va fluctua in functie de cerintele sistemului." Incearca sa dai un restart la iPhone. Si daca ai update-uri care asteapta sa fie facute, eventual fa-le si vezi daca mai scade.
Client Orange

Neaplicabil
da... a scăzut: dar nu cu mult. și da... actualizările sunt la zi. sunt una dintre persoanele care țin sistemele actualizate. mai are cineva soluții? și nu! nu doresc resetarea iphone-ului! am ESIm, și nu am chef să merg în magazin! că ăștea nu inplementează să adaugi cartela virtuală din aplicație! de precizat că folosesc Yoxo! o catastrofă! aplicații cu multe probleme!