anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum imi recuperez pozele din telefonul cu display spart?

Firefly
Cunoscător
Incerc in speranța ca voi găsi aici o soluție, voi sunteti foarte pricepuți la telefonae si cred ca ma puteți ajuta.
Am un Huawei P20Pro cu display spart, adica telefonul se incarca, il pot pornii dar nu se vede absolut nimic pe ecran. Problema este ca am niste poze pe el care nu au apucat sa isi faca back-up (acesta fiind activ doar pe wifi). Vreau tare mult sa iau pozele acelea din el si am incercat sa il conectez la laptop ca sa fac transferul de date dar din pacate trebuie sa ii dau permisiunea si nu am cum. Va rog, cine stie, orice solutie este bine venita. Mulțumesc
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember
Hola! Daca te descurci cu limba engleza, am găsit doua linkuri in care ai putea găsi ceva informații utile https://www.imobie.com/support/how-to-recover-photos-from-broken-android-phone.htm https://joyofandroid.com/cracked-or-broken-android-screen-recover-photos/

Vio73
#StarMember
Eu am totul salvat la zi în contul de google și, în momentul în care îmi iau un alt telefon sau îl resetez pe cel actual, dau recuperare / restabilire date și am totul din telefonul vechi. Dacă ai salvate datele în acest cont, le recuperezi fără probleme! Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
In prima faza poti discuta in call center Huawei Romania si vezi care sunt variantele propuse de ei si care sa se preteze pe problema ta. Probabil ca o te invite cu telefonul in service. In alta oride de idei: 1. Daca legi acel telefon la un PC via UBS, telefonul o sa fie vazut ca o unitate de stocare si, cel putin la nivel teoretic, o sa poti accesa atat memoria interna cat si cardul de memorie din telefon. 2. O alta medota ar fi cu ajutorul unui PC si al aplicatiei HUAWEI HiSuite instalata pe acel PC. Realizezi o conexiune via USB intre telefon si PC, dupa care o sa ai acces si o sa poti controla fisierele din telefon. 3. Ar mai fi varianta achizitiei unui software tert, pe bani, care sa extraga tot continutul din telefon, sa faca back-up, dupa care sa salveze acel back-up undeva extern: pe un stick, intr-un PC, intr-un cloud, etc.

mihai_13
Maestru
Pentru a-ți accesa toate fișierele telefonului și pentru a scoate toate pozele, filmulețele și muzica stocate, alături de datele aplicațiilor de care ai nevoie, poți folosi un simplu mouse cu conector USB. Da, nu vei conecta mouse-ul direct la telefon, așa că pentru asta va trebui să mai faci o investiție modică, de câțiva lei. Ai nevoie de un cablu USB OTG pentru a conecta mouse-ul la telefon. Un astfel de cablu îți pune la dispoziție o mufă micro USB, care merge în telefon, dar și o mufă clasică USB, de tip mamă. Astfel, poți lega mouse-ul la telefon și în câteva secunde, vei vedea pe ecran un cursor. uite si un tutorial video https://www.youtube.com/watch?v=HoqzYiFvGkA&feature=emb_logo

FLo1
#StarMember
@FaraUnID: Oricare variante ar fi foarte simple, dar atat timp cat "am incercat sa il conectez la laptop ca sa fac transferul de date dar din pacate trebuie sa ii dau permisiunea si nu am cum".... destul de dificila conectarea la memoria interna atat timp cat nu ai cum sa validezi conectarea prin USB.

Firefly
Cunoscător
@mihai_13, Multumeac de ajutor dar pe dispozitivul meu nu se vede absolut nimic, eran negru complet :(, deci cum as putea chiar si cu un mouse conectat sa apas pe acel Permite, cu cine l-o fii inventat, sa nu poti accesa datele fara sa aoesi pe ecran :)), la telefoanele mai vechi mergea efectiv ii bagai mufa USB si il vedeai pe laptop.

Firefly
Cunoscător
@FLo_1 cineva a inteles problema aici si cred ca singura solutie ramane sa il duc in service, poate stiu eu sa 'fure' poze fara sa apese pe ecran :))

mihai_13
Maestru
Firefly daca ai cablu si mufa OTG dubla usb este "posibil" sa faci mirroring pe laptopt cupland si laptopul cu mufa usb tata-tata ---- "nu stiu daca se poate " dar poti incerca , eu nu am incercat ... am avut tot timpul grija sa am un card in telefon si sa directionez din setari camera stocarea pe card . "chestia" complicata este ca la huawei cere cateva confirmari de securitate chiar si pentru programul lor hi-care la cuplarea cu usb ... si cred ca doar la un sevice ai sa rezolvi , indivizi de acolo au sigur niscavai programe care pot patrunde in telefon peste securitatea lui . bafta.

Firefly
Cunoscător
Multumesc mult. Nu m-am gandit sa mai adaug si card avand 128gb 😞 și știind ca totul se salveaza in contul google. Se pare ca oricat de pricepuți ați fi, Huawei asta face tot impotriva noastra.