anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda iphone 13 pro max gold

Anca11
Junior

Am comandat in august un iphone 13 pro max gold, suntem in octombrie si inca astept telefonul. Oare cat ar mai trebui sa astept in conditiile in care gasesti mai usor iphone 14 in magazine? Comanda a fost facuta intr-un orange shop.

 

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că noi, cei din Comunitate, majoritatea fiind tot clienți, nu prea putem să te ajutăm, din păcate, doar cu sfaturi! Eu zic să mergi la Orange shop-ul cu pricina sau să scrii la adresa de email magazinonline@orange.ro, dacă ți s-a dat comandă in Magazinul online, iar dacă nu, le scrii din secțiunea Contact a site-ului Orange, adică de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Dar cel mai bine este să mergi unde ai făcut comanda, pentru clarificarea problemei!

Baftă!

Salutare! Ai prelungit și abonamentul odată cu precomanda la telefon? Cei din Orange Shop ce ti-au transmis? 

Salut! Da, am prelungit si abonamentul. Ziceau ca dureaza maxim o luna sa ajunga telefonul 

Salut ! Mergi in Shopul respectiv și cere detalii concrete despre comanda ta. E foarte ciudat ca durează atât, eu ma tem ca nu cumva cineva pe acolo sa fi uitat de ea. Ai primit vreun mesaj pe telefon între timp, legat de prelungirea abonamentului ? 
   Eu am comandat pe online la final de August, un iPhone 13 Pro Max, tot cu prelungire abonament și a 2a zi deja ajunsese la mine. 

Anonim
Neaplicabil

Idem, comandat online la prelungire, mi-a ajuns in 2 zile. E imposibil pentru un terminal pe stoc sa dureze atat de mult livrarea. Sigur comanda nu a fost inregistrata sau sunt alte probleme la mijloc.

De fiecare data cand am mers pe acolo zicea domnisoara care imi facuse prelungirea si comanda ca ma anunta cand ajunge dar nu stie cand ajunge. 

Ar trebui sa iti ofere un număr de înregistrare al comenzii, eventual sa poți urmări chiar tu statusul. 
mai poți sa faci un lucru: anulezi comanda in Shop și o faci tu direct pe online, din contul tău. Dar înainte verifica sa fie pe stoc telefonul pe care îl vrei. Momentan am văzut ca se găsește mai degrabă iPhone 14 decât 13. Dar la 14 am înțeles ca livrările încep prin Decembrie. 

Din acelasi orange shop ieri o cunostina a achizitionat iphone 14. Am primit un numar de comanda dar din cate am vazut poti urmari doar comenzile plasate online 

Razvan
#StarMember

Depune o sesizare scrisă cu nr de inregistrare, așa sunt obligați să ți se răspundă în maxim 30 de zile.