anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda iPhone 12 pro MAX

Catta
Junior entuziast
Am facut precomandă iPhone 12 pro MAX pe 16 nov. Aveți ideea când vin următoarele telefoane din precomenzi?
47 Răspunsuri 47

Catalin_35
Începător
Si eu am facut precomanda la iPhone 12 Pro de 128GB in magazin in data de 14 Noiembrie si inca nimic. Cred ca este momentul sa renunt la abonamentul de la Orange dupa 10 ani de abonament.

paduu15
Junior
Haideti sa va spun eu cum mi-am comandat 12 pro de la orange la mijlocul lui decembrie, si l-am primit cateva zile mai tarziu. Eu am ratat precomenzile de atunci de la inceputul lui noiembrie, asa ca a trebuit sa astept sa se mai puna stocuri pe magazinul online (voiam sa ma folosesc de oferta cu triplarea punctelor pentru magazinul online). Cand am vazut ca nu se mai pune nimic, mi-am instalat pe laptop, pe google chrome mai exact extensia Distill.io. Aceasta extensie da refresh la o anumita pagina web, sau mai multe, odata la cat timp vreti voi (minim fiind 5 secunde), si atunci cand se schimba ceva, va da mail. Am pus programelul asta sa ruleze 24/24 pe pagina 12 pro din magazinul online, ca sa descopar ca de fapt, uneori, se mai baga cate ceva pe stoc, doar ca disparea repede. Pana intr-o zi (aproximativ 10 decembrie) cand am primit mail ca s-a pus un 12 pro si am fost pe faza, asa ca am intrat repede, l-am comandat, si imediat dupa ce am realizat comanda a disparut din stoc, semn ca probabil a fost pusa doar o bucata. 4 zile mai tarziu, mi-a venit telefonul. De asemenea, tin sa va spun ca acel buton “anunta-ma cand revine” nu o sa va ajute foarte mult. Eu am primit mesaj ca s-a pus pe stoc la 30 de minute dupa ce mi-a dat programul respectiv mail ca s-a pus, iar 30 de minute sunt destule pentru a fi sold out din nou. Recomandarea mea este sa incercati asa cum am facut eu Mult succes si sper sa va primiti toti telefoanele!

Catalin_35
Începător
Multumim pentru informatie. Acest lucru confirma faptul ca precomanda de fapt nu inseamna absolut nimic. Precomanda ar trebui sa insemne ca se pune o comanda de telefon si in ordinea comenzilor se vor primii telefoanele, de fapt ce inseamna precomanda: daca poate primim vrun telefon in magazin poate il primesti si tu. Deci ar trebui sa se numeasca Poatecomanda. Am vrut sa imi schimb abonamentul de la cel actual la care platesc 30 de euro de cativa ani in fiecare luna si am putine beneficii la unul in care platesc 20 de euro pe luna si poate am mai multe beneficii si cumpar si un telefon nou. Am primit oferta totul in regula. Dar pana cand vine telefonul platesc in continuare 30 de euro in loc de 20. Si in ritmul acesta mai dureaza cateva luni.

Catalin_35
Începător
Buna ziua! A inceput un nou an. Cred ca ne-ar interesa pe toti sa aflam niste informatii mai punctuale legat de cand se vor primii stocuri noi si cand vor fi onorate precomenzile noastre.

FLo1
#StarMember
Cataline: Ca raspuns solicitarii tale, reteaua numarul 1 iti transmite: "La anu' si la multi ani!!!"

Catalin_35
Începător
Buna ziua! Sa zicem ca am inteles a fost perioada de Decembrie multe concedii, sarbatori, etc. Am vrea niste informatii de la orange. Multumim

DanielaH
Moderator
La mulți ani tuturor! Ne pare rău, ne-am fi dorit să venim cu vești bune către voi, dar momentan nu avem nicio informație nouă despre statusul livrărilor. I-am întrebat din nou pe colegii noștri și vom reveni când vom avea un răspuns. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un an nou minunat!

ramonaa
Junior entuziast
@Daniela: as putea sa te rog sa ma ajuti cu o verificare pt comanda facuta in 11 decembrie 2020 la Orange Shop Shopping City Tg-Mures (12 pro gold 128 GB)? Este putin frustranta situatia deoarece eu am inceput practic sa platesc (tot la orange), o anumita suma rata pt acest telefon desi inca nu l-am primit. Inteleg situatia voastra logistica interna, dar trebuie sa vedeti si situatia clientilor de pe urma carora se castiga bani. E totusi vorba de Orange, nu magazinul GSM de la coltul blocului... multumesc!

DanielaH
Moderator
@ramo, desigur, vom reveni imediat ce vom avea informații noi.

Ade_stoian
Junior entuziast
Am făcut și eu comanda de iPhone 12 pro max in magazinul din Park Lake, pe 1 Decembrie. Aveti un termen estimat?

Catalin_35
Începător
Buna ziua. A mai trecut inca o saptamana. Aveti vreo informatie pentru noi? Imediat se fac 2 luni de la precomanda...

ramonaa
Junior entuziast
Dar a primit cineva telefonul in perioada asta? Dati un semn macar sa stim ca avem o speranta si mai vine cate unul... 😞

Helios_1
Începător
Buna ziua, Și eu am dat precomandă de iPhone 12 pro max 256gb Pacific blue intr-un magazin orange pe data de 18 nov cu număr de comanda #84849 iar azi am fost nevoit sa ma întorc la magazinul orange unde am dat precomanda pentru a prelungi pentru a 2-a oară perioada de așteptare (deoarece aceasta expira conform contractului); nici in prezent nu a știut sa îmi dea o dată estimativă. Sunt de peste 10 ani la orange, însă niciodată nu am trecut prin situația aceasta. Poate îmi poate da un reprezentant de la orange o informație.

Ade_stoian
Junior entuziast
Mi-au zis din magazin ca nu mai trebuie prelungita comanda, ca ei au făcut un tabel și dacă fac o comanda o iau de la 0... A mai primit cineva aceeasi informație? 😐

Tudor_13
Junior entuziast
Eu stau din 17.12.2020 pentru un telefon si nici acum nu l-am primit.