anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda iPhone 12 pro MAX

Catta
Junior entuziast
Am facut precomandă iPhone 12 pro MAX pe 16 nov. Aveți ideea când vin următoarele telefoane din precomenzi?
47 Răspunsuri 47

Vdc
Începător
Am comandat și eu 12 pro max acum 2 săptămâni și încă nici in răspuns!

faurioan
Începător
Am pus intrebarea asta ca topic separat dar am fost redirectionat aici, asa ca o voi posta si aici. Am comandat in urma cu mai bine de doua saptamani telefonul(iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue) in magazinul fizic, in Orange Shop Arad. As vrea sa aflu macar o data aproximativa cand ajunge, tinand cont ca la shop mi se tot spune "in curand" si "saptamana viitoare" inca de la inceput. Inteleg ca problema nu este de la ei, ci de mai sus, fiind una de natura logistica probabil. Indiferent, mi se pare ca a trecut suficient de mult timp incat macar sa aflu o data in care ajunge, sau in ce stadiu se afla comanda, consider ca e absurda atata asteptare fara orice detaliu. Astept un raspuns prompt, multumesc.

DanielaH
Moderator
@faurioan, cum am spus și mai sus, într-adevăr, nu au fost încă livrate toate cantitățile comandate în magazinele fizice pentru anumite capacități/ culori de iPhone 12 pro si 12 pro max. Din păcate, modelul iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue este unul dintre ele. În acest moment așteptăm de la Apple cantități noi. Ne pare rău pentru această situație și îți mulțumim pentru înțelegere.

RaresH
Junior
Eu aveam o precomanda facuta in 6 noiembrie pentru un iPhone 12 Pro Max 256 GB Pacific Blue si astazi l-am primit. Sper sa-l primiti si voi curand. Este superb ! Si mare 🙂

DanielaH
Moderator
@RaresH, ne bucurăm că a ajuns și că ești încântat de el. Măcar a meritat așteptarea 🙂 Să îl folosești cu plăcere! Te mai așteptăm în Comunitate.

Catta
Junior entuziast
Super... noi mai așteptăm... ca așa e in România .

Aziz
Începător
Buna seara, Am facut o comanda in magazin pentru Iphone 12 pro pe data de 21.11.2020, am fost sa intreb in magazin pe cand ajunge si angajatul nu a stiut sa imi rapunda, macar o data anume sa stiu si eu Multumesc

messeriasu
Junior entuziast
Astăzi am primit telefonul!! Mulțumim DanielaH pentru suport!!! Nota 10 cu felicitări!!!!

Catta
Junior entuziast
@meseriasu .... super ce culoare și capacitate?

messeriasu
Junior entuziast
Pacific Blue, 128 gb

Catta
Junior entuziast
Super sa te bucuri. Ce oraș?

messeriasu
Junior entuziast
Mulțumesc frumos! Din Cluj.

Gozman12
Începător
Salut, am facut si eu o comanda de iphone 12 pro max, din magazin fizic, in data de 16.12, si as dorii sa va intreb daca am vreo sansa sa-l primesc pana la final de an?

Aziz
Începător
in nici-un caz...am facut precomanda pe data de 21/11 si inca nu am primit nici macar un raspuns mai ai de asteptat 😄

DanielaH
Moderator
Ne pare rău pentru această situație și vă înțelegem nerăbdarea și frustrarea. Ca o mențiune, onorarea precomenzilor (cele făcute înaintea datei de 13 noiembrie, dar si cele de după) se face în ordinea în care aceastea au fost plasate, dar și în funcție de stocurile existente pentru diferitele modele/ capacități/ culori. Pentru aceia dintre voi care nu ați primit încă telefonul, am continuat să ne interesăm pentru a vă putea oferi mai multe detalii. Din păcate, din informațiile pe care le avem de la colegii noștri, anul acesta nu vom mai primi nicio livrare cu iPhone.