anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda iPhone 12 pro MAX

Catta
Junior entuziast
Am facut precomandă iPhone 12 pro MAX pe 16 nov. Aveți ideea când vin următoarele telefoane din precomenzi?
47 Răspunsuri 47

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că o să apară notificare în dreptul produsului respectiv și o să fii notificat și individual, prin email, sms, etc. Succes și să te bucuri de produsul dorit!

Catta
Junior entuziast
Ms ... ma gândesc ca poate stie cineva... mai sus pus... când mai intra telefoane

RafaHelper
#StarMember
Salut @Catta, ‏‏‎ ‎ Precomanda pentru noile Iphone-uri s-a realizat pana pe data de 12, dupa aceasta data vorbim de comanda normala. Conform magazinului online Orange: "Livrarea se va efectua in maximum 3 zile lucratoare de la data aprobarii comenzii." - https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/ Suna la 300 pentru a afla daca comanda ta a fost aprobata si livrata. Cere un numar de AWB pentru a putea urmari comanda.

Catta
Junior entuziast
Comanda a fost data in magazin... cu ridicare tot de acolo.

RafaHelper
#StarMember
@Catta in acest caz trebuie sa verifici in magazin statusul comenzi tale sau daca ai un numar de comanda tot la fel prin apel la 300.

Catta
Junior entuziast
Ok... ms de pont totuși cred ca e prea repede sa aflu ceva informații ...nu?

DanielaH
Moderator
@Catta, ai rdicat telefonul? E totul OK?

Catta
Junior entuziast
Nu am absolut nici o informatie nici pana acum... acum o sapt...am primit mesaj ca s-a procesat comanda..si atat de atunci....

messeriasu
Junior entuziast
Eu am comandat din 7 Noiembrie, tot din magazin... nicio veste despre comanda... iphone 12 pro max 128 gb Pacific blue....mie îmi pare tare ciudat sa nu poți sti unde se afla comanda și cind sosește...

Catta
Junior entuziast
Chiar am întrebat astăzi.... și nu se stie absolut nimic. In momentul când vine in magazin se da din sistem mail automat și apoi se suna clientul. Din ce orange Shop ai făcut comanda??

messeriasu
Junior entuziast
Orange shop din Vivo, Cluj.

paduu15
Junior
Salutare. Aveti vreo data estimativa pentru cand vor reveni in stoc iPhone 12 Pro si 12 Pro Max? Acusi se face o luna de cand s-au epuizat stocurile si de atunci nu a mai aparut nimic, in special cele de 128 GB.

DanielaH
Moderator
Ne pare rău pentru situația întâmpinată și înțelegem perfect nemulțumirile voastre. Ne-am interesat la colegii noștri și, într-adevăr, nu au fost încă livrate toate cantitățile comandate pentru anumite capacități/ culori de iPhone 12 pro si 12 pro max. Așteptăm de la Apple cantități noi. Dacă sunteți de acord, putem verifica punctual situația fiecăruia dintre voi. Vă vom trimite în cursul zilei de mâine un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat în Comunitate) pentru a ne trimite câteva informații ce nu pot fi făcute publice aici. Mulțumim pentru înțelegere.

Mihaela_38
Începător
Buna ziua! Am facut precomanda de iphone 12 pro max pe 13.11 si inca nu a ajuns. Aveti idee cum as putea afla cand ajunge? Am primit sms de confirmare si de atunci nimic. Comanda este facuta intr-un magazin fizic.