anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cine poate să-mi dea câteva sfaturi în legatură cu Sony Xperia10 III?

rasvan
Junior entuziast
Am achiiționat un telefon Sony Xperia 10 III, îl am de 12 ore, sunt încă emoționt când îl țin în mână, este mai finuț ”subțire”, acum îcerc să-l descopăr, am transferat o mare parte din date, nu știu dacă se conectează la medianav, mai sunt multe necunoscute pe care am să le bifez, dacă cineva ar putea să-mi dea câteva sfaturi (setări, aplicații, funcții....etc) sunt binevenite, vă mulțumesc!
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Felicitări pentru noua achiziție și să-l utilizezi cu plăcere și fără probleme! Este un telefon destul de bun după părerea mea, pentru că Sony face în general lucruri de calitate. Toate detaliile tehnice le găsești aici: https://www.gsmarena.com/sony_xperia_10_iii-10698.php Pe parcurs te vei obișnui cu el, pentru că așa este întotdeauna când ai o necunoscută în față, îți trebuie ceva timp pentru acomodare. Sunt convins însă că vei reuși să descoperi multe dintre calitățile, dar probabil și micile neajunsuri o dată cu trecerea timpului și sper ca acestea din urmă să fie neglijabile! Edit: Din păcate, văd că există pe aici un topic, în care se evidențiază unele probleme: https://comunitate.orange.ro/questions/2736592-probleme-software-telefon-sony-xperia-10-lll Sper să nu fie ceva general și să ai experiențe plăcute alături de acest gadget, așa cum spuneam! Dacă sunt probleme cu el care te deranjează, cred că știi faptul că ai și drept de retur. Baftă multă!

TheSpecialist
Maestru
Si inca un aspect important , încearcă sa ii gasesti o husa si o folie de calitate cu care sa il protejezi.

rasvan
Junior entuziast
Mulțumesc pentru sfaturi, sunt încă copleșit de emoțiile de început.

Razvan
#StarMember
Cum este telefonul? Ești mulțumit de el? Am primit mail seara trecută, că în curând se lansează și Sony Xperia 5III.

rasvan
Junior entuziast
Sunt mulțumit de achiziția pe care am făcut-o, încă descopăr

perseus
Junior
Mare grija cu telefoanele Sony. Daca vei avea nevoie de service-ul autorizat Sony, vei ramane cu telefonul nereparat. Vorbesc in cunoștință de cauza.