anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cele mai ieftine oferte pentru telefoane mobile

Adrian_Erzsebet
Începător
Cele mai ieftine oferte
10 Răspunsuri 10

Miha_Z
#StarMember
Acum depinde si de unde cumperi.

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să ne dai mai multe detalii ? Este cam incompletă întrebarea! Dorești să cumperi telefon cu fidelizare, adică pe abonament, sau la liber..? Poate chiar și un buget în care sa te incadrezi..!

Vio73
#StarMember
Intră pe compari.ro. Succes!

Miha_Z
#StarMember
Te intereseaza oferte de pe site-ul Orange sau in general oferte de mobile? Poti incerca fie pe site-urile de profil, fie in Hypermarketuri si poate gasesti si reduceri.

teacher_
#StarMember
Daca vrei sa cumperi de pe site-ul Orange, trebuie doar sa intri in magazinul online, și să ordonezi telefoanele crescător din punct de vedere al pretului. Ai link mai jos https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Cuabonament1

Vio73
#StarMember
Dacă nu a specificat, eu am considerat că întreabă la general. De aceea am recomandat acel site ( compari. ro). Dacă dorești de la Orange, cea mai bună soluție este să-ți iei telefonul dorit în rate, cu un abonament care să aibă multe reduse de internet incluse. Se poate face și o simulare în Magazinul online, logându-te în My Orange. Succes!

Erowan
Junior entuziast
Cu ceva răbdare și puțină voință vei găsi cele mai bune oferte deoarece zilnic site-urile de specialitate se întrec în diferite oferte. Trebuie doar să îți alegi câteva modele favorite și să începi să cauți.

teacher_
#StarMember
@Vio, site-ul compari.ro nu arata preturile pentru Emag, Altex, Mediagalaxy sau Flanco... Am incercat sa utilizez și eu, dar nu m-a mulțumit deloc.

FaraUnID
Campion certificat
@initiator 1. Telefon mobil folosit la ce: Functii de baza, jocuri, business, entertainment? 2. Ce tip de telefon Smartphone sau Telefon Clasic? 3. Ce sistem de operare Andoid, iOS, altceva? 4. La abonament sau la liber? 5. Ai un buget stabilit intre... si aproximativ.... ? Hai ca nu-i greu! Nu de alta dar, noi nu suntem clarvazatori sa ghicim ce anume vrei tu!

Vio73
#StarMember
@teacher, Te asigur că sunt prețuri mai mici în general decât pe site-urile menționa te de tine. Sigur, pe Altex, EMAG, Mediagalaxy, Orange, etc, ai facilități precum rate fără dobândă și mai multă siguranță. Dacă ai banii necesari, e mai ieftin să alegi de acolo. Nu știu exact la ce se referă inițiatorul.