anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai bun telefon pentru poze

Cathy
Explorator entuziast
Din experienta voastra ce telefon recomandati pentru poze? Sunt pasionata de fotografie si sunt in cautarea unui telefon performant pe care, pe langa folosirea lui uzuala sa-l folosesc pentru fotografii mai profesionale sa zicem.
37 Răspunsuri 37

Ascary
Campion certificat
Așa este și pe Nikonul meu s-a pus praful. Telefonul e mai la îndemână 🙂

teacher_
#StarMember
Am testat puțin un P30 Lite pentru niste poze, in parc, într-o seară... Au ieșit foarte detaliate și exacte, mi s-a părut că este un telefon super pentru poze, pentru cei cu buget mai redus...

Gianni
Cunoscător certificat
Oricare telefon face poze bune; asta depinde de preferințele tale și mai ales de buget. Cu cît telefonul este mai performant, claritatea pozelor este mai bună și culorile mai naturale.

Ovidiu_1
Junior entuziast
din cate stiu i phone

Ascary
Campion certificat
La care model de iPhone de referi Ovidiu?

daniel_costel
Junior entuziast
¹iphone xs

Gianni
Cunoscător certificat
Majoritatea telefoanelor fac poze destul de bune , totuși claritatea , culorile diferă mult între tipurile de telefoane.

Nea_Plăcut
Începător
Salut Cathy, nu stiu daca ai reusit sa iti gasesi un telefon pentru poze pe placul tau dar daca inca esti in cautare iti pot recomanda articolul nostru despre cele mai bune telefoane cu camere performante (https://www.neaplacut.ro/cele-mai-bune-telefoane-cu-camere-performante/) . Daca vrei cel mai bun telefon in termeni absoluti, probabil cea mai buna optiune ar fi Google Pixel 4 sau iPhone 11 Pro Max. Totusi in articol noi am incus si cateva modele mai ieftine. Spor la cautat!