anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai bun telefon pentru poze

Cathy
Explorator entuziast
Din experienta voastra ce telefon recomandati pentru poze? Sunt pasionata de fotografie si sunt in cautarea unui telefon performant pe care, pe langa folosirea lui uzuala sa-l folosesc pentru fotografii mai profesionale sa zicem.
37 Răspunsuri 37

Cult_Of_Gadgets
Junior entuziast
La momentul de fata este Iphone 11 Pro Max pe primul loc. Huawei p30 pro face si el niste poze foarte bune si are zoom optic de 5x. Un alt telefon bun pentru poze este Pixel desi, nu se comercializeaza legal in tara si se aduce pe cai neoficiale. Nu recomand telefoane aduse in tara neoficial deoarece exista sanse mari sa nu functioneze corect cu retelele de la noi

Cult_Of_Gadgets
Junior entuziast
Modelele de la Samsung se descurca foarte bine la poze inclusiv noaptea cum ar fi S9, S10, Note 10. Pentru modul de noapte Huawei P30 pro bate orice model de la Samsung. Am facut eu comparatie intre Huawei si Samsung,iar huawei e net superior, pozele iesind mult mai luminoase in intuneric total. Iphone 11 Pro Max din ce am vazut se descurca foarte bine noaptea, dar inca nu am apucat sa il compar cu Huawei

Miha_Z
#StarMember
Eu recomand tot mobilele Samsung. Am fost mereu multumita de calitatea pozelor facute de aceste mobile.

Ascary
Campion certificat
Eu nu recomand Huawei. Un prieten și-a luat anul trecut un Huawei și era mândru nevoie mare de el. Am văzut poze făcute cu el,no ofence însă arătau jalnic in comparație cu cele făcute de Samsung fix în același loc și în aceleași condiții de luminozitate. Acum nah,depinde și ce așteptări ai de la fotografie. Nu sunt specialist însă îmi plac culorile naturale și cu zgomot de imagine cat mai mic.

Florin_D
Cunoscător certificat
Dupa parerea mea toate telefoanele fac poze bune sau chiar excelente in lumina zilei! Din acestea, o parte din ele sau mai precis cele lansate anul acesta fac poze noaptea din ce in ce mai bine, dar nu perfecte! Alte telefoane filmeaza mai bine sau intr-o rezolutie mai buna, altele nu! Eu cred ca huawei si mai precis gama P 30 fac poze mai bune noaptea si cu zoom. in schimb ziua cred ca samsung si sau apple fac poze sau fotografii mai naturale. Eu pot spune ca al meu note 10 face niste poze excelente ziua si destul de clare si decente pe lumina scazuta. La final cred ca tine doar de gusturile fiecaruia cum le plac pozele facute de telefonul personal. Am mai observat ca si chinezii vin tare din spate cu camerele acestora care desi o mare parte din ele impart aceeas camera de la acelas producator, nu se descurca atat de bine. Sigur marea problema este softul camerelor!

Vio73
#StarMember
Corect, toate cele de top fac poze bune ziua, dar nu și noaptea.

Razvan
#StarMember
Pozele vorbesc de la sine, Huawei P30 pro https://forum.softpedia.com/topic/1118089-huawei-p2020-pro-mate-1010pro-fotografii-si-discutii-despre-camera-foto/page__st__324__p__25360322#entry25360322

Ascary
Campion certificat
Frumoase...dar cred că contează și abilitatea fotografului 🙂 Propun un topic cu fotografii făcute cu telefoanele noastre personale. Cine vrea să îl deschidă? 🙂

Vio73
#StarMember
Cel mai mult îmi place că poți să faci multe reglaje la el. Sigur, mă refer la partea foto-video!

Razvan
#StarMember
@ascary, poți sa deschizi topicul și faci și un preambul, ca ești mai poet asa, deobicei.

FaraUnID
Campion certificat
Fotografia din atasament a fost executata in Bucovina de catre Dan Mihai Balanescu cu un telefon Huawei P20 Pro si a castigat premiul publicului la concursul InFocus organizat de catre Huawei.

exhale
Junior
Am avut ocazia de a petrece ceva timp prin preajma unor pasionati de fotografie (cu ocazia unui workshop pe aceasta tema). O buna parte din ei au laudat LG-urile, indeosebi cele mai vechi, pe partea de fotografie (am vazut un set de poze exceptionale, facute cu un LG G2) dar la ce au cazut de acord, marea majoritate, a fost faptul ca e vital a intelege conditiile in care sunt facute pozele. Pana recent, Google a detinut coroana pe partea de fotografiere pe timp de noapte, prin linia Pixel (dovada vie a faptului ca nu ai nevoie de 3+ module foto pentru a face poze bune atata timp cat fotografierea computationala e facuta cum trebuie). iPhone-ul l-au clasificat ca fiind cel mai bun telefon pentru poze de tip panorama dar si pe partea de poze normale, pe timp de zi, efectuate la modul "point and shoot". Huawei au reusit sa aduca competitie serioasa pe partea de fotografie pe timp de noapte dar, din pacate, pe timp de zi au ramas relativ mediocrii (cu mici comentarii legate de performantele video extrem de slabe). La momentul workshop-ului, seria 11 de la Apple nu fusese, inca, lansata dar se pare ca au adus imbunatatiri masive pe partea de fotografie (zi si noapte). Ce telefoane am observat ca foloseau, majoritatea celor de acolo (toti erau fie fotografi profesionisti, fie aspiranti pasionati): - LG V40 / V50 (marea majoritate i-am vazut cu V50) - iPhone-uri (multiple modele, de la 8 plus pana la Xs Max) - Huawei P30 Pro (era o gasca de vreo 5-6 persoane si toti aveau P30 Pro) - Nokia 1020 (da, in stare functionala si pe post de "daily driver") - Multiple modele de Samsung, Sony, One+, etc dar fara a observa un model anume, prezent in numar mare. La finalul prezentarii, au fost facute cateva recomandari: - Buget limitat: Pixel 3a/XL - Fara limite de buget: iPhone Xs (Max) / Huawei P30 Pro / Galaxy S10+ (in ordinea asta) - Best all rounder: LG V50 (cu mici atentionari legate de QC-ul celor de la LG, din pacate).

Vio73
#StarMember
Cam multe modele ai enumerat aici. Până la urmă, majoritatea telefoanelor performante fac poze bune, dar unele chiar excelează.

Florin_D
Cunoscător certificat
Hai sa fim seriosi, cati dintre noi cumpara un aparat foto pentru concedii sau sa stea cu aparatul foto cu el pentru a face niste instantanee? Cred ca daca mergem pe strada si din intamplare apare un eveniment neasteptat, cred ca toti cei care vor sa faca o poza sau sa filmeze, scot repede teoefonul mobil si (zbang) au imortalizat evenimentul! Daca plecam in concediu de asemenea 80% din turisti ii vezi cu telefonul in mana pentru a filma sau fotografia obiectivul turistic pe care-l viziteaza. Eu in concedii fac poze cu telefonul de pe vremea cand aveam sonyericsson w810 cu camera de 2Mp cu autofocus. Din pacate nu stiu daca mai am pozele pentru a va arata cum au iesit acele poze! pun pariu ca putina lume se prinde ca acele poze sunt facute cu un telefon! Chiar nu cred ca conteaza asa mult care face cele mai bune poze! Repet, in lumina zilei toate telefoanele se descurca foarte bine, iar pe lumina scazuta, majoritatea telefoanelor lansate anul acesta scot poze bune datorita functiei de fotografie in lumina scazuta.

Vio73
#StarMember
Eu am aparat foto bun, dar folosesc tot telefonul, pentru că e mai practic.