anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce tip de iPhone îmi recomandați și de ce?

Laura_cio
Senior
Urmăresc detaliile telefoanelor iPhone și nu ma hotărăsc la cel pe care sa îl cumpăr. As vrea sa ma ajutați și voi in legătura cu modelul pe care sa îl aleg și sa argumentați alegerea făcuta.
37 Răspunsuri 37

Vio73
#StarMember
Cred că fiecare poate decide ce i se potrivește cel mai bine! Ideea este doar să fie bine informat/ ă.

Ascary
Campion certificat
Eu cred ca Mihaela Z are bani de telefon,de un telefon flagship fiindca tocmai a facut cadou unul extrem de scump si cu toate ca a fost si utilizator de iPhone ce sa vezi...a ales Samsung,deci ? :))

Romeo_
Senior certificat

Telefon mobil Apple iPhone XS, 64GB, Space Grey https://emag.page.link/EL5TRL7ShkSatyLQ8 eu unu asta as alege dupa ce am comparat cu celelalte iphon-uri (e in reducere acum,spun asta pt ca il urmaresc de ceva vreme).

CosEp
Junior
Daca ar fi sa aleg acum iPhone as alege iPhone 11 Pro, tehnologie noua, update-uri pentru perioada lunga, camera foarte buna, display bun, baterie mare si dimensiunea este perfecta.

Ascary
Campion certificat
Dar si pretul este pe masura 🙂

Vio73
#StarMember
Fiecare alege în funcție de criteriile dorite, deci lăsați să decidă în consecință!

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Vio,sa decida singur pana la urma si sa aleaga un Samsung ca-i mai bun decat toate :)))

DanielaH
Moderator
@Laura.cio, să ne spui și noua ce ai ales până la urmă 🙂

Laura_cio
Senior
Da, o sa va spun la momentul respectiv și o sa va dau câteva impresii după utilizare. Deocamdată, las acest topic deschis pentru a afla tot mai multe păreri despre iPhone-ul dorit. Fapt pentru care, le multumesc celor care mi-au dat informații despre un model iPhone, nu despre altceva.

Ascary
Campion certificat
De Sarbatori sa fim mai buni,asa suna un indemn popular. Fie ca anul care vine sa va (ne) aduca telefonul preferat,fie el iPhone sau...Samsung...Samsung... :))

Costy
Explorator entuziast
Dacă aș fi să aleg un telefon din gama Apple, alegerea ar fi IPhone XS Max. De ce? Cred că este cel mai reușit terminal ca și design, din ograda mărului mușcat . Succes și să alegi ceea ce te va mulțumi !!! La mulți ani!

Vio73
#StarMember
Întotdeauna e cel mai bine ca fiecare să aleagă ce-și dorește și ce consideră că i se potrivește, dar în cunoștință de cauză. La mulți ani, 2020!

Ascary
Campion certificat
Si totusi multi aleg telefonul dupa felul cum arata si nu dupa performante. Uneori au in mana o bijuterie inginereasca dara fara sa fie constienti de asta.

daniel_costel
Junior entuziast
Iphone xs este cel mai bun,deoarece tine bateria mult si face poze frumoase rau

Laura_cio
Senior
Am cumpărat un iPhone 7. Imi place ca funcționează bine pentru ceea ce a fost creat: apeluri și mesaje, poze și video, YouTube, Facebook, WhatsApp și câteva jocuri. Am vrut sa achiziționez un iPhone de generație noua, dar e foarte scump și in 24 rate nu ma încadram, maxim 60 lei rata/ lunară aveam voie. Așa ca l-am luat pe acesta cu cardul de cumpărături in 6 rate fără dobânda de la Altex.