Bună ziua. Foarte curând trebuie să reînnoiesc contractul la unul din numere pe care îl administrez, și aș dori să știu ce telefon mi-ați recomanda de un buget mediu.
Modele de la Samsung:
- Samsung Galaxy A41
- Samsung Galaxy A51
- Samsung A21s
Modele Huawei (daca nu te deranjeaza lipsa pachetului Google)
- Huawei Nova 5T are Google pe el
- Huawei P30 Lite are Google pe el
- Huawei P Smart Z are Google pe el
- Huawei P40 Lite
- Huawei P40 Lite 5G
Modele TCL
- TCL T1 Lite
- TCL PLEX
Modele Xiaomi
- Xiaomi Redmi Note 9
- Xiaomi Redmi Note 8T
Salut!
Asta tine si de preferințele personale..
Gasesti un topic asemanator in link..
https://comunitate.orange.ro/questions/2430722-orange-plata-avans-recomandare-telefon-budget-maxim-2000lei
Din moment ce intrebarea este la formulata la un mod mult prea general si raspunsul ar trebui sa fie pe masura: Ala care se muleaza cel mai bine pe nevoile tale de comunicare, pe activitatea ta de zi-cu-zi si care se incadreaza in bugetul tau.
Mai bine ne spui o suma, daca preferi o anumita marca, un anumit sistem de operare, o configuratie minima si in functie e aceasta o sa primesti si recomandari!
Mulțumesc pentru atenție și răspuns. Îmi cer scuze că am formulat întrebarea mult prea generalistă dar parcă am scris un telefon de buget mediu (1700-1800)
Modele de la Samsung:
- Samsung Galaxy A41
- Samsung Galaxy A51
- Samsung A21s
Modele Huawei (daca nu te deranjeaza lipsa pachetului Google)
- Huawei Nova 5T are Google pe el
- Huawei P30 Lite are Google pe el
- Huawei P Smart Z are Google pe el
- Huawei P40 Lite
- Huawei P40 Lite 5G
Modele TCL
- TCL T1 Lite
- TCL PLEX
Modele Xiaomi
- Xiaomi Redmi Note 9
- Xiaomi Redmi Note 8T
Eu mi-am reinnoit contractul prin luna mai și am ales Huawei Nova 5T (are Google pe el). Sunt mulțumită de alegerea făcută, însă dacă alegi acest telefon să îți iei o husă chiar din momentul achiziție. Eu l-am purtat cam 2 săptămâni fără husă și s-a zgâriat destul de tare pe spate și pe geamul camerelor (zgârieturile nu au afectat calitatea fotografiilor pentru că sunt chiar între camere și în zona blițului)
Eu xiaomi redmi 9A am preluat . - mulțumitã cã nu are led şi la camerã opțiunea cu afişarea camerei redmi9 A la poze si clipuri video. Dar nu am avut destule informatii date de operator şi buget.