anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon huawei îmi recomandați?

Ștefan_29
Începător
Eu am un huawei p30 lite
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Uite, eu personal am un P30 Pro, se mișcă super, face poze excelente și nu am avut probleme cu el, de aproape jumătate de an. Poate cel mai bun telefon mid-range care să aibă și aplicațiile google incluse și un preț rezonabil este Nova 5 T. Și ca un P.S, telefoanele cu lite la final, vor fi mereu cele mai slabe din gama lor. Te gândești la o oferta noua de abonament, sau ești pe prepay?

Razvan
#StarMember
Dacă nu ești dependent de serviciile Google, Huawei P40 pro este cel mai bun în acest moment.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu îți recomnd Huawei P 30 pro, iar dacă vrei unul de buget, fără servicii google, P 40 lite 5g. Sigut, cel mai ok, dar tot fără servicii google, este P 40 pro, dar are și in preț pe măsură. Alegerea îți aparține!

FaraUnID
Campion certificat
@Ștefan Depinde ce buget ai si ce anume vei face cu acel telefon. Daca te intereseaza pentru scoala online, modele de Huawei fara GMS nu te vor ajuta cu nimic. 1. Ca si recomandari Huawei + GMS: - Huawei Nova 5T; - Huawei P30; - Huawei P30 Pro; 2. Ca si recomandari Huawei + HMS: Gama P40 cu exceptia lui P40 Lite E - cel mai bun compromis si implicit raport calitate / pret / pachet hardware / performanta este oferit de modelul Huawei P40 Lite 5G. In testele sintetice, acest P40 Lite 5G a scoate aceleasi rezultate cu P30 doar ca este cu mult mai ieftin dar fara GMS.

Anonim
Neaplicabil
Huawei face telefoane excelente dar cele fără serviciile Google parcă nu sunt terminate (din păcate). În afară de seria P30, nu pot să îți recomand ceva (asta doar dacă vrei să rămâi cu serviciile Google funcționale). Seria P40 este super dar îi lipsește clar "ceva" (serviciile Google, te-ai prins, nu?). Îți recomand totuși să faci un exercițiu simplu și să mergi într-un magazin și să testezi un telefon de ultimă generație Huawei și să vezi dacă îți place și apoi să iei decizia finală. Să ne spui și nouă ce ți-ai achiziționat! Succes!