anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon ai în prezent și care e modelul următor pe care ți-l dorești și de ce?

Experimentat
Junior
Dacă găsești ceva util aici lasă și o inimioară.
22 Răspunsuri 22

Miha_Z
#StarMember
@Experimentat, esti timid si nu vrei sa te lansezi in discutii cu noi sau esti un tip secretos? Totusi scurt si la obiect zi-ne si noua ce telefon detii si ce ti-ai dori. Si promit ca pentru raspuns iti dau si o inimioara. 😉

Vio73
#StarMember
E secret profesional. Omul vrea să știe doar ce avem și ce ne dorim noi!

Razvan
#StarMember
Face sondaj de opinie. 🙂

mariussruben89
Explorator entuziast
Momentan am la dispozitie,in utilizare zilnica Huawei Mate 20 Lite Samsung Galaxy S 8 , Respectiv Samsung Galaxy A6*servici. Toate lucrează bine. Urmatoare achizitie,sper ca va fi ori un Samsung Galaxy S9+*ptr dimensiune ecran si dual sim,sau S 10.

svetalex
Maestru
Eu am Huawei Mate 10 lite pe care l-am cumpărat în urmă cu un an de la Orange. Nu m-am gândit care este următorul telefon pe care mi-l dorec, pentru că aș achiziționa altul doar dacă nu ar mai funcționa cel pe care îl dețin în prezent. Să îți dau un pont @Experimentat - câștigi puncte, inimoare și badge-uri cu cât dai mai multe răspunsuri :), nu doar dacă adresezi întrebări comunității și apoi urmărești din umbră răspunsurile noastre. te invităm să ne spui și tu părerile tale

1234
Începător
Eu acum am Iphone 7 si ma bucur enom de el pentru ca inainte aveam un telefon oribil .. Nu se poate compara cu acesta. Urmatorul telefon tot Iphone va fi cu siguranta.Mie personal apple este totul.

Mircea
Explorator
Utilizez un Samsung Galaxy J5 2016 si as dori un Samsung Galaxy A 30.

Mircea
Explorator
Am un Samsung Galaxy J5 din 2016 cu display Super Amoled capacitive touchscreen diagonala de 5.2" , procesor Quad core: 4 nuclee si frecventa de 1200GHz,2GB,4 G, dual sim, memorie RAM, 16 GB memorie interna,rezolutie camera principala:13megapixeli si camera secundara: 5 megapixeli si as dori un Samsung Galaxy A 30 cu display Super Amoled capacitive touchscreen cu rezolutia 2340×1080, diagonala de 6.4",procesor Exynos 7904, frecventa Octa Core: 8 nuclee cu frecventa de 1.8 GHz, dual sim, 4 G,memorie RAM 4 GB, memorie interna 64 GB, rezolutie camera principala 16 megalixeli si camera secundara: 16 megapixeli. Vreau sa achizitionez acest model deoarece am nevoie de un telefon cu mai multa memorie interna si memorie RAM pentru stocare si navigare internet, un display generos si camera performanta pentru fogografii si inregistrari video, un procesor puternic cu 8 nuclee si o frecventa mai mare pentru a naviga mai usor pe internet, descarca aplicatii si a le folosi,stoca fisiere,imagini si inregistrari.