anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefon îmi recomandați la un preț accesibil?

Claudia11
Junior entuziast
Ce telefon îmi recomandați dar să fie la un preț accesibil?
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Depinde ce-ți dorești tu de la un telefon și ce buget ai.

Viocat
Senior certificat
Salut. Poate mai restrangi putin criteriile de cautare oferind un buget maxim, ce sistem de operare doresti si ce caracteristici sunt mai importante pentru tine. Altfel putem sugera de la un telefon cu butoane pana la un smart care sare de 5000 lei

Haptic
Explorator entuziast
Depinde de bugetul fiecaruia si ce nevoi are. Mai mult de 1000 lei nu ar trebui investiti intr-un telefon pe care oricum il vei schimba dupa un an de zile.

Vio73
#StarMember
Bună@ Claudia11, Tu ești cea care hotărăște în privința bugetului și a ceea ce dorește să aleagă. Părerea mea este că trebuie să alegi ceva relativ bun la preț, care să aibă semnal ok, baterie bună, să aibă capacitate de stocare și să facă poze bine. Cam acestea sunt criteriile principale! Eu am ales, de exemplu, Xiaomi mi 11 lite 5g, care mi s-a părut destul de bun in acest raport. Îl am de o jumătate de an și e super ok. Repet însă, fiecare alege ce și cum dorește! Baftă!

DanielaH
Moderator
@Claudia11, te așteptăm în continuare cu mai multe detalii despre caracteristicile/ prețul pe care le ai în vedere pentru achiziția noului telefon pentru a te putea ajuta cu sfaturi și recomandări.

TupLs
Începător
Îți recomand cu încredere OnePlus 8T, un telefon superb si foarte bun. Semnal foarte bun, camera este acceptabil pentru mine, nu sunt pasionat de fotografie. Încărcare rapida, in 30 min se încarcă de la 0-100% , bateria mă ține lejer 2 zile. La prețul lui este best buy

Gratiela95
Junior
Depinde de buget. Iti poti cumpara un Samsung S21 sau un Iphone 13… Si cei de la Huawei au telefoane bune doar ca nu mai poti folosi aplicatiile Google.

Claudia11
Junior entuziast
Mulțumesc pentru sfaturi !O zi bună !