anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce telefoane au căutat românii pe Google, în 2019?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Google Trends a publicat lista căutărilor în 2019. La capitolul smartphone-uri, în România, căutările arată o competiție între Apple, Samsung și Huawei:

  1. iPhone 11
  2. Samsung S10
  3. Samsung A10
  4. Huawei P30 Pro
  5. Huawei P30 Lite
  6. Samsung A50
  7. iPhone 11 Pro
  8. Huawei P20 Lite
  9. Huawei P30
  10. Samsung A70

Voi despre ce telefoane ați căutat mai multe informații în online, anul acesta?

23 Răspunsuri 23

DanielaH
Moderator
Printre căutările mele anul acesta au fost Samsung S10 și Huawei P30 Pro. Deci ... e OK topul 🙂

Anonim
Neaplicabil
Eu am căutat despre OnePlus, mă "bate" gândul să fac o schimbare spre acest brand dar doar dacă lucrurile nu se îndreaptă în privința celor de la Huawei 😉

teacher_
#StarMember
Eu am căutat P30 lite și Pro... 🙂 Și ceva Xiaomi, care nu a prins topul 🙂 e chiar interesant sa se poată vedea trendurile in căutările pe google... 🙂

Neaplicabil
Moto. 😄 Dar se pare ca am fost printre putinii interesati de modelele lor. Nu ma mira. Brand-urile de mai sus sunt intr-adevar destul de populare.

Erowan
Junior entuziast
Se pare că românii au rămas setați pe publicitatea agresivă a celor 3 companii. Se pare că nu au curajul de a încerca și "altceva" poate chiar mai bun și mai ieftin. Personal, in afara unui p30 lite cumpărat pentru o nepoțica, am incercat sa aflu cate ceva despre brandurile chinezești ce ușor, ușor emit pretenții și pe piata europeana cel mai in voga fiind Xiaomi. De urmărit ar fi One, Oppo, Umi și chiar puiul Huawei...Honor.

Vio73
#StarMember
Eu am căutat: Samsung Note 10 plus, S 10 5g, Huawei P 30, Huawei P 30 pro, Xiaomi mi mix3 5g, etc.

Razvan
#StarMember
Huawei P30/P30 Pro, P20/P20 pro, Psmart, Samsung S9/Honor 8x.

costasgl
Junior entuziast
Salutare, nu este nici o surpriza pentru mine acest top tinand cont ca sunt cele mai importante companii din domeniu iar produsele sunt cele mai performante de pe piata cred ca lucrurile vor ramane la fel si in 2020. Fiind fan apple eu caut tot timpul informatii despre telefoanele lor, recenzii si pararei ale altor consumatoriisi postari ale specialistor care le probeaza si verifica fiabilitatea si performantele. In continuare sunt convins ca Apple va produce dispozitive care vor uimi lumea si care va schimba radical conceptul unui banal telefon acum bineinteles smart.

Jay
Campion certificat
Eu am căutat o parte dintre telefoanele din top :).. Samsung S10 si 10+, S9, S8, A70, A50, Note 10.. cam asta a fost ordinea căutării.. M-am uitat o dată si la cele două Iphone..

Romeo_
Senior certificat
Eu am cautat iphone Xs pe care il detii si tu ;))) , dupa ce am facut comparatii cu iphone 11 si mai apoi l-am vazut in magazin mi s-a parut ca e mai bunut primul(si mai mic,asa ca pt mana mea nu chiar stil telecomanda sa-l tin cu ambele maini).

Razvan
#StarMember
Depinde de gusturi. Faptul că românii au căutat telefoane de la top 3 producători se datorează în mare măsură și serviciilor Volte/Vo-wifi disponibile pe multe modele. Motorola abia are un model compatibil Volte cu Orange, Oneplus nu are niciun telefon, iar Xiaomi merge pe câteva modele, pe unele au mai dezactivat serviciile Volte, odată cu android 9.

Ascary
Campion certificat
Note 10 5G

Vio73
#StarMember
Fiecare am căutat multe modele! Gândiți-vă numai pe aici, prin Comunitate, despre câte s-a discutat.

Ascary
Campion certificat
Si unii dintre colegi le-au si gasit 🙂