anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ce parere aveti de samsung s21 5g?

kokolyno
Începător
ce părere aveti de samsung s 21 5g?
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu am acest telefon, dar am avut multe modele de Samsung până la S 20, numai din cele de top. Părerea mea generală despre Samsung nu este una prea bună, lucru pentru care am și renunțat la această marcă în detrimentul altora gen Huawei sau Xiaomi. Ce mă nemulțumește în general la Samsung? Sunt 3 lucruri: bateria care nu prea ține în general, încărcarea cam lentă în comparație cu alte modele și semnalul (slabe la semnal în comparație cu alte modele de la concurență), care sunt și mai ieftine, pe deasupra. Ai detalii și aici: https://www.mobilissimo.ro/recenzii-telefoane/samsung-galaxy-s21-5g-review-detaliat-in-limba-romana-evaluare-mobilissimo Părerea mea este că are caracteristici foarte bune, dar are minusurile evidențiate mai sus. Baftă!

iuiu88
Cunoscător
Buna, Kokolyno ! Am studiat putin acest telefon, prin review-uri si pe Youtube si pot sa iti spun ca numele culorilor mi se pare super creativ "Phantom Gray/Violet/Pink", insa cele trei camere sunt amplasate cam neinspirat, dupa parerea mea.Mi-ar fi placut daca erau pusa tip triunghi, cum am vazut la alte telefoane . Am observat ca se pune super mult accent pe rezolutie, si pe durata de viata a bateriei - zice ca il poti folosi cateva ore dupa doar cateva minute de incarcare . Samsung imi inspira incredere si consider acest model ca fiind elegant si feminin. Mi-ar placea sa il primesc cadou 😄

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Kokolyino. Din păcate, nu dețin acest telefon, însă te pot ajuta cu o recomandare a unui expert în acest domeniu și anume Georbe Buhnice. Pe canalul său de YouTube cu același nume, vei găsi exact ce cauți. Sper ca să iei decizia cea mai bună pentru tine. Dacă te-am convins prin intermediul răspunsului meu, nu ezita să apeși pe butonul soluție.

Haptic
Explorator entuziast
Un smartphone din categoria premium recomandat pentru business si il asteptam in oferta Orange.