anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre telefoanele recondiționate de la Orange?

Vio73
#StarMember
Mi se par o alternativă serioasă. Voi ce spuneți?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Pot reprezenta o alternativă serioasă pentru cei care-și doresc un smartphone de calitate, dar nu-și permit unul nou, sigilat. Telefoanele reconditionate sunt verificate de tehnicienii Orange și se oferă și garanție la ele: https://www.orange.ro/reconditionate/

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Razvan
#StarMember
Pot reprezenta o alternativă serioasă pentru cei care-și doresc un smartphone de calitate, dar nu-și permit unul nou, sigilat. Telefoanele reconditionate sunt verificate de tehnicienii Orange și se oferă și garanție la ele: https://www.orange.ro/reconditionate/

Jay
Campion certificat
Cred ca este un mod de a-ti cumpara mai ieftin un telefon pe care poate ti-l doresti de mult timp.. N-as spune nu, daca as fi in aceasta situatie, daca diferenta de pret merita si primesc si garantie..

Miha_Z
#StarMember
As cumpara un astfel de telefon daca n-ar avea uzuri si pretul ar fi mai mic decat daca l-as lua SH de pe diverse site-uri de anunturi. Un atu in plus ar fi daca mi-ar oferi si pentru acest tip de telefon extragarantie, ca asa as avea mai multa incredere in produsul oferit.

Ascary
Campion certificat
Din spusele unor prieteni ce au achiziționat astfel de telefoane,la un preț bun,consider că este o afacere ok. Tine un pic și de noroc,dar în general astfel de telefoane sunt foarte bine testate înainte de a fi puse în vânzare.

Romeo_
Senior certificat
Nu am achizitionat un astfel de telefon pana acum pt ca le prefer noi(multi ani am folosit doar sh).Sincer ma cam indoiesc de calitatea lor dar daca au garantie marita cred ca as incerca macar de curiozitate.

Neaplicabil
mmmmm,nu stiu,nu prea m-as baga,altceva este la sh,l-a vandut careva de vechi,sau pentru ca are nevoie de bani si sunt foarte accesiblile ca pret. macar te bagi de buna voie,cu ce te incanta garantia daca vei merge cu el in service de cateva ori pe an? sau daca moare exact cand se termina garantia? pentru ca in sh...sunt mai ieftine,mult mai ieftine,macar nu te enervezi in caz ca pica. unul reconditionat...chiar nu stiu. si sa fim seriosi,pentru abonati,vad ca sunt o multime de oferte,deci...

delfinas
#StarMember
Eu ma intreb de ce ar fi reconditionat un P30Pro, pentru ca e un model foarte recent...o fi avut un defect din fabricatie?

Mircea
Explorator
O varianta accesibila.

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu cred că e mai mult o loterie la care unii pot câștiga un preț mai bun...am cumpărat un Apple iPhone 12 256 GB la fidelitate și recondiționat pe care nu am putut să îl ridic de la curier in timp util și astfel a fost returnat. Când m-am întors acasă am refăcut comanda și am obținut un preț mai mic cu vreo 900 lei față de prima oară. Telefonul primit îl utilizează soția , a venit in alta cutie decât cea originala , telefonul impecabil , 2 cabluri de date și un încărcător de 25w . Nu am auzit sa îi facă probleme

delfinas
#StarMember
Madalin, bravo, inca un ex ca un esec nu e intotdeauna ceva rau, ca ti se pregateste ceva mai bun! 😉

Mădălin
Cunoscător certificat
Am mai pățit la fel cu un Huawei p20 pe care îl cumpărasem tot pentru soție și între timp aflasem că nu îi place...am returnat produsul și la câteva zile am putut sa cumpăr un p30 pro la aceiași bani...la ținut impecabil de vreo 2 și până acum când are iPhone..

delfinas
#StarMember
Nu stiu cum de prinzi asemenea chilipiruri... Ce ati facut cu P30 Pro-ul?

Kondrei
Începător
Mi-am luat si eu un iPhone XR reconditionat de la Orange. Pretul a fost foarte bun, telefonul la fel, aspect si functionaltate foarte buna. Acum fiind un second nu ma asteptam sa fie perfect dar m-am uitat prin log-uri si am vazut ca bateria are 589 de cicluri de incarcari. Adica minim 2 ani de incarcari zilnice, daca bine interpretez eu ce inseamna un ciclu de incarcare.

DanielaH
Moderator
@Kondrei, bun venitîn Comunitate! Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm.