anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți de One Ui2?

Ascary
Campion certificat

Salut prieteni.

Mai multe în acest link: https://www.samsung.com/ro/apps/one-ui/

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Destul de interesant. Am văzut acum câteva chestii foarte tari cum ar fi îmbunătățirea sunetului, etc. Samsung ne uimește din nou. Mulțumesc!

teacher_
#StarMember
Super tare acest One. Nu mă.pot compara cu voi și cu exemplele voastre de onestitate oricum. 🙂 Super tare, repet.

DanielaH
Moderator
@Ascary, spune-ne, te rog, și părerea ta despre One Ui2. @Vio73 & @ teacher_, ce caracteristici vi se par interesante? De ce este super tare?

Vio73
#StarMember
Înțeleg că a pornit deja testarea One UI 2, interfaţa sa proprietară pentru Android 10, care va fi lansată cândva în următoarele câteva săptămâni pe modelele Galaxy S10 şi Note10. În timp ce aceasta va permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele celei mai recente versiuni a sistemului de operare de la Google, aceasta adaugă şi o funcţionalitate nouă pentru camera frontală. În România nu au început încă testele de One UI 2 cu Android 10. Mai multe detalii pe : https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/samsung-copiaza-o-functie-de-camera-de-la-iphone-11.-versiunea-beta-de-one-ui-2-blocheaza-telefoane-18513302/

teacher_
#StarMember
Ceasul ca ceasul, oricum nu o să și-l permită prea multi. Nici nu are sens sa dezbat problema asta. 🙂

Neaplicabil
Arata bine. Dar sunt curios si cum se misca. Pentru ca Samsung are nefericitul obicei de a incarca sistemul de operare cu chestii nu tocmai utile. :)) De-aia eu unul prefer Android-ul stock (sau foarte apropiat de stock) de pe Google Pixel, Nokia, Sony, Moto etc. Nu pentru ca ar arata neaparat mai bine (e chestie de gusturi oricum), ci pentru ca se misca mai bine. Iar ca interfata, mi se pare doar mie sau seamana foarte mult cu iOS-ul? :)) Un pic cam prea mult, as putea spune. Interfata Camerei, de exemplu, mi se pare foarte similara, widget-urile de pe homescreen, Messages... Nu e un lucru rau. Interfata e draguta. Doar ca poate un pic prea similara cu ceea ce ofera concurenta. :))

Ascary
Campion certificat
@Daniela în primul rând cred că simplificarea interfeței și apoi ferestrele de tip pop-up dar și notificările aduc o imbunătățiree substanțială.Eu folosesc aproape permanent dark mode și din ce am citit OneUi2 aduce și în acest segment îmbunătățiri. Coloristica pare mai vioaie și cumva Samsung prin acest Upgrade reușește o oarecare îmbunătățire a consumului de energie. Sigur,până nu îl testem nu putem spune prea multe. Mă bucur însă de această apropiata lansare fiindcă sunt in proporție de 90% utilizator de smartphone și orice noutate este bine venită.

Andrei_11
Junior
Nu sunt incantat de cele produse de Samsung. Mie personal îmi plac cele de la Apple. Totuși Samsung surprinde de data asta.

Razvan
#StarMember
Poate rezolva și Samsung problema lag-ului, pe care și-a căpătat-o de a lungul timpului. În rest e binevenita orice actualizare a softului care îmbunătățește performantele unui produs.