anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce condiții trebuie sa îndeplinească un telefon pentru a realiza o fotografie 3D?

teacher_
#StarMember
Ați făcut o fotografie 3D cu telefonul? Ce modele de telefoane pot face o astfel de fotografie?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Cred că multe telefoane pot face fotografii 3D, de exemplu, cu ajutorul aplicației Fyuse. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fyusion.fyuse&hl=ro

FaraUnID
Campion certificat
Exista destul de multe telefoane capabile sa traga fotografii simple sau panoramare in 3D. Unele pot face nativ asta, altele pot fi ajutate sa traga 3D cu ajutorul unor aplicatii. Al meu Huawei, model lansat in 2018, poate realiza fotografii 3D nativ.

Romeo_
Senior certificat
Deci e nevoie de o aplicatie pt a face aceste fotografii?Intreb pt ca eu nu am auzit de tel care sa faca fotografiile 3D,poate doar cele mai noi 2019-2020.

FaraUnID
Campion certificat
https://www.youtube.com/watch?v=so_eDSMOa6Y Dupa cum am spus, unele telefoane pot face nativ acest lucru iar pentru altele este necesar instalarea unei aplicatii dedicate. Asta nu inseamna in mod automat ca toate telefoanele pot fotografia si panorama 3D. https://www.youtube.com/watch?v=KZ54gZQWU0M Ca si conditii principale ar fi puterea mare de procesare si senzor Gyroscope pentru a putea realiza efectul de 3D. Am si eu cateva poze 3D realizate cu al meu Huawei, dar nu le pot incarca aici din simplul fapt ca fiecare poza in parte are undeva intre 50 MB - 60 MB.

Anca07
#StarMember
Din ce stiu eu, facebook a implementat fotografia 3D, si nu e nevoie sa ai un telefon care sa faca poze 3D, ci unul putin mai performant, ca de ex in cazul iPhone, de la gama iphone 7 in sus. Cat despre telefoanele care pot face poze 3D, am gasit pe wikipedia informatii punctuale: https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_3D-enabled_mobile_phones Din ce am vazut, foarte multe lansate in China. Cat despre aplicatii cu ajutorul carora poti face poze 3D, am vazut una interesanta Lucidpix.