anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce casti sa cumpăr pentru Zfold 3

Bikler
Junior
Cu Bluetooth , doresc sa se audă bine
4 Răspunsuri 4

radumsk
Junior entuziast
Buna! Daca esti fan samsung poti sa-ti cumperi o pereche de Galaxy Buds. Se aud foarte bine. Iti las niste link-uri. https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-buds-live-black?gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATHHHt4AqR1HglPhnuOC5nWONPnkgNntsYke_UJOqFq9xb8nNrHzLJoaAhDHEALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-buds-plus-black?gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATEhSqP1Hqab-zwlHEPV-2VolZUzR9UllINqC1v-eX73g-BpENsdlN8aAsgREALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-buds-pro-black?gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATG94w1N9E1ERE0a2csGhGzBWf4woDfp1ThV-c4uxpbFfWj5zTkmNJMaAszPEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Daca ti-am fost de ajutor, te rog sa marchezi raspunsul meu ca solutie! Sarbatori fericite!

Viocat
Senior certificat
De care casti doresti? Sa acopere urechea sau intraauriculare. Eu am probat la Media galaxi unele skulcandy si am ramas masca. Foarte bine se auzeau. Aveau si o optiune pentru reglarea bass. Poti gasi ceva mai ieftin de la sony sau panasonic sau unele mai scumpe de la bose. Cele in ureche nu se probeaza si nici nu pot fi returnate. Bafta la alegere!

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salut Bikler. Le recomand cu căldură https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/samsung-galaxy-buds-live-black?gclid=Cj0KCQiAq7COBhC2ARIsANsPATHHHt4AqR1HglPhnuOC5nWONPnkgNntsYke_UJOqFq9xb8nNrHzLJoaAhDHEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bikler
Junior
Casti interior ureche