anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care telefoane (marcă) sunt cele mai bune la semnal?

Vio73
#StarMember
Mi se pare interesant de știut, pentru a face față cu brio acolo unde acoperirea este mai deficitară.
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Din reviewrile utilizatorilor de departe se pare că telefoanele Huawei stau cel mai bine pe partea radio,chiar și în condiții de semnal deficitar. Următorul brand ar fi Samsung care este la mica distanta de Huawei sau chiar îl depășește dar doar acolo unde semnalul ar fi mai bun. Din experiența mea Apple se poziționează pe un loc codaș in ceea ce privește recepția in locurile unde semnalul este foarte slab cu drop calls la ordinea zilei,in schimb fiind un excelent receptor în condiții de semnal bun sau foarte bun. Nokia și Sony sunt undeva la mijloc între giganții menționați mai sus. Probabil că vom avea și pe viitor surprize plăcute din partea producătorilor chinezi de la Huawei.

Vizualizare soluţie în postul original

53 Răspunsuri 53

Valy13
Junior
Iphone sau Samsung

Neaplicabil
Lenovo / Motorola.

inichitean
Junior
Digi nu are 2g, de aceea pierde instant internetul la semnal slab. Interesant ar fi daca cineva a avut ocazia sa compare cel putin doua telefoanediferite in acelasi loc, pe aceeasi retea, in conditii de semnal la limita sau lipsa.

amator
Începător
Printre telefoanele cu semnal bun testate de mine de curand intr-o zona cu semnal deficitar au fost 3 telefoane si anume : locul 1 Huawei P10 Lite, locul 2 Samsung Galaxy j 6 2018 locul 3 Samsung Galaxy A 40 La toate am mers pe 2 cartele, una digi si una orange . Ca sa fiti edificati asupra unui telefon verificati nivelul SAR afisat de producator, cu cat este mai mare o sa aveti semnal mai bun.

ro861
Junior entuziast
Eu folosesc din 2012 doar Iphone (4, 6s, 7plus, X) si fara a dori sa le ridic in slavi, ca au si plusuri si minusuri, nu imi aduc aminte sa fi avut probleme de semnal, oriunde am umblat, atat prin Ro cat si in afara.

Ascary
Campion certificat
Eu am avut iPhone un an de zile, un an de chin. Semnalul era mai slab acolo, nu exista 4G ca acum. Dropcall-urile erau la ordinea zilei si nu numai eu intampinam problema asta ci si cunoscutii cu iPhone. Atunci am trecut definitiv la Samsung. Pana atunci oscilam intre iPhone si hTC. Pobabil ca acum lucrurile s-au mai schimbat, acoperirea fiind buna cam peste tot si dupa cum am spus, unde este semnal ok, iPhone se descurca de minune.

Mihai_20
Începător
Calatoresc mult in zone deluroase si de munte . Asa am constatat ca semnalul de la Orange este f bun acolo. Am folosit Huawei si in ultimii ani Samsung.

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Mihai,Orange isi dezvolta constant acoperirea. Bine ai venit pe comunitate.

Andreea87
Junior
Samsung si Iphone