anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este telefonul vostru preferat?

Dany_87
Junior entuziast
Care este telefonul vostru preferat .... Sunteți ,,fideli" unei ,,mărci" sau ați schimbat mai multe ,,branduri" de-a lungul anilor ?
10 Răspunsuri 10

teacher_
#StarMember
Momentan eu prefer Huawei. Mă bate gândul să trec la Oppo, dar nu in viitorul apropiat. Vreau sa schimb, deoarece vreau sa fiu spionat și de alți chinezi :))

delfinas
#StarMember
Si eu fana Huawei de vreo 8 ani. Trag de un P30 Pro si un Mate20 Lite pana nu vor mai merge sau raman fara ele. Deocamdata nu vad o alternativa viabila cu acelasi raport calitate/pret.

tomaciprian
Cunoscător
Nu sunt fidel unui brand anume de telefoane. Care mi se pare interesant ca si design si mai ales sa fie mult mai performant ca vechiul telefon pe acela il achizitionez.

Viocat
Senior certificat
Tot de la chinezi si eu cu Xiaomi.

Ștefan03
Junior entuziast
Momentan prefer huawei.Am un Huawei P30pro de care sunt foarte mulțumit el.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Am testat destul de multe brand-uri de telefoane de-a lungul timpului. Nu brand-ul ma intereseaza in mod deosebit, dar sunt cateva detalii care vin odata cu el. Cum ar fi telefoanele de la Apple (iPhone-urile). Nu mi-am luat iPhone pentru brand. Dar mi-am luat iPhone pentru fluiditatea sistemului de operare, pentru usurinta cu care se sincronizeaza cu celelalte device-uri Apple (Mac in cazul meu), pentru suportul software mult mai indelungat decat la alte brand-uri, pentru calitatea pozelor si a display-ului. Nu e lipsit de minusuri. Si cu siguranta le-am experimentat si pe ele. Dar puse in balanta, pentru mine cel putin in momentul asta, sunt mai multe lucruri bune de zis despre ele. Pe partea cealalta (non Apple), am avut telefoane de la Maxon (MX3204 daca va ajuta modelul :))), un Alcatel OT 311, mai multe modele de Nokia S40 si Symbian s60, pana la cateva Samsung-uri cu Android, Sony si Motorola. Si in toti anii astia, am ajuns sa prefer un soft curat decat unul cu multe facilitati. Astfel incat de la Samsung, care cel putin pe vremea aia, era regele neincoronat al bloatware-ului, am trecut usor usor la Sony, si Motorola. Cu Sony am avut niste probleme de build quality, astfel incat de atunci nu mi-am mai luat, dar ca soft erau super ok, iar cu Motorola momentan am avut o experienta ok software si hardware. Si raportul calitate pret mi s-a parut super ok la Motorola. Momentan sunt multumit. As schimba cu altceva? Da, cu un Pixel, cu conditia sa gasesc o modalitate de a ajusta culorile display-ului (am testat mai demult un Pixel 2XL, iar display-ul mi s-a parut foarte slab calibrat din fabrica), si cu conditia ca Pixel-urile comercializate in Romania sa aiba suport pentru VoLTE si VoWIFI. Pana atunci, Motorola e foarte ok pentru ce am eu nevoie.
Client Orange

Dany_87
Junior entuziast
Majoritatea telefoanelor le-am avut și eu de la Huawei .... 🙂

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu sunt fanul unei mărci anume! Am avut Motorola, Nokia, LG, Alcatel, Sagem, etc Apoi, am trecut la Samsung începând de pe la S1 și până pe la S 20, cu unele excepții (S9 și S 10), și în ultimii ani am trecut la Huawei și acum, din 2021, am Xiaomi. Aș fi preferat Huawei, dar modelele actuale nu mai au servicii de la Google și ăsta este un aspect destul de neplăcut. Am telefonie mobilă de prin 1998 și am schimbat telefoanele aproape anual, ca medie. Ca și concluzie, nu sunt fanul vreunei mărci, doar că telefoanele chinezești mi se par mult mai ok în raportul calitate-preț față de coreene!

mihai_13
Maestru
am folosit in ultimii ani Samsung si Sony dar am trecut si "prin" Xiaomi Nova 5T si Note 10 PRO iar de la Soni si Samsung am avut Xperia Ray- Z1 -Z5 Compact -XZ1-XZ2 - si Samsung S3-S4-S6-J5 -S7-S9 si acum S20FE 5G - vorbim numai de ultimi 10 ani

Lenuta_Lenuta
Junior
Huawei și samsung