anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card de memorie pentru samsung a02s

Miha37
Junior entuziast

Bună! Mă poate îndruma cineva în legătură cu alegerea unui card ?! Aș vrea unul de 128 gb, sa fie de calitate și să-l iau pe punte thank you. Mulțumesc! O zi frumoasă s-aveți!!! 

 

Aaa ! Am uitat sa spun tipul de telefon dacă are importanță: samsung a02s.

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Știu că a avut fiica mea modelul acesta și i-am luat un kingston micro sd de 32 GB. Cred că până la 32-64 GB nu sunt probleme. Dacă vrei, poți întreba și la suportul Samsung, ei fiind cei mai în măsură să-ți dea detalii: https://www.samsung.com/ro/support/contact/

Baftă!

Miha37
Junior entuziast

Mulțumesc mult!!!😊

Cu mare drag!

arsradu
#StarMember

Salut,

Din oferta Orange nu pot sa-ti recomand nimic (pentru ca nu au mare lucru, iar ceea ce au, e scump si nu e performant). Ca idee, acelasi card de la Kingston se poate cumpara de la eMag cu 39 de lei, fata de 54 de lei la Orange. Nu e diferenta mare, dar e o diferenta. Si n-as avea o problema cu pretul (care oricum nu e mare) daca ar fi un produs calitativ. Dar nu e. Viteza de scriere (cea care te intereseaza cel mai mult) e jalnica.

Din oferta altor magazine, pot sa-ti recomand asta sau asta. Alegi tu daca il iei de la eMag sau din alta parte.

Din pacate, in contextul asta, nu vei putea folosi puncte. Deci, va trebui sa alegi intre un card de calitate, dar pe care nu-l poti lua pe puncte, sau unul pe care il poti lua pe puncte, dar nu e de calitate. Nu ma intelege gresit. Kingston face si lucruri de calitate. Si sunt renumiti pentru fiabilitate. Dar ca performanta, modelul asta specific, din punctul meu de vedere, nu e ce trebuie.

Acuma, depinde mult si de ce anume ai nevoie si la ce il folosesti. Ca idee, poate fi ok si un card de 17 lei. Dar nu-ti recomand.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Salut!

Ca recomandari:

  • cauta un producator consacrat (Samsung este unul dintre ei)
  • verifica datele tehnice ale telefonului sa vezi care este maximul suportat (avand A03, adica nivel de baza, s-ar putea ca extinderea de memorie sa fie limitata la o anumita capacitate sau viteza de citire si scriere).
  • verifica recenziile din magazinele mari (Orange, eMAG, Altex, etc)
  • cunoaste-ti nevoile. Degeaba cumperi un card cu o capacitate mare si viteza pe masura daca nu-l folosesti la adevarata valoare. Ia in calcul si stocarea in cloud (daca nu ma insel, Samsung a renuntat la propriul cloud in favoarea Microsoft Drive (da, cel de pe Windows)).