anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa intram in posesia telefoanelor comandate Iphone 14 pro max?

Al1
Explorator

Comanda data in ziua lansarii precomenzii la orange 09.09 - pana in ziua de azi 01.10 nicio informatie. Suni la ei ca nu pot da informatii. Peste tot a inceput livrarea lor, ba mai mult incepe si alt val de comenzi si vin pe 14.10. Deci o informatie corecta ni se poate furniza si noua? 

225 Răspunsuri 225

La mine nu a mers pe online nici fără abonament sa plasez comanda , am încercat . Când apăsați de la adresa de livrare spunea ca exista o eroare in pagina .

Aparent la cel de 1 TB funcționează sa plasezi comanda online 🤣, la restul nu a mers ,iar acum nu mai sunt in stoc 

RazN29
Începător

Am comandat un 14 pro max de 128GB pe Space Black la inceputul lunii decembrie si inca nu mi a ajuns. Am fost astazi in shop ul unde am plasat precomanda sa cer un update, avand in vedere ca modelul exact pe care l am comandat este disponibil online pe site ul Orange si am primit acelasi raspuns: "Nu stim nimic, nu va putem ajuta"

Nu ar trebui clientii care au plasat o precomanda sa aiba prioritate la livrare inainte ca telefonul sa fie disponibil online? Deja este bataie de joc, astept de peste 7 saptamani.

Restul ati mai primit ceva update uri?

Multumesc, o zi frumoasa!

Eu aștept de pe 10 septembrie...

Fix azi m au sunat pe mine, 14 Pro Max 128Gb precomanda facuta pe 24 septembrie in Orange Shop Mega Mall. Azi mi a ajuns 🤣 da o fugă până acolo poate il gasesti sa ti l dea, eu l am refuzat ca ti am zis, l am gasit in alt shop.

Este Deep Purple? Dacă da, poți da mâine un telefon să îl oprești - să-l ridic eu?

Da mov este, nu mere sa sun inapoi, era numar de call center sau ceva

Offf. Nu ai un contact de la operatorul din Mega Mall să îl contactezi?

Nu mi a lasat numar de contact, sorry. Mergi pana acolo

Nu au niciun 14 PM disponibil. 

Vi s a spus când ați finalizat precomandă ca termenul minim este de 60 zile ? Ma gândeam totuși ca nu mai sunt atâtea precomenzi încât sa se aștepte pana la 60-70 zile..

In afara de magazinul propriu zis, aveți idee dacă putem verifica altundeva starea comenzii ? In call center nimeni nu știe nimic.

Din pacate nu, doar in magazinul unde ai plasat precomanda poti verifica starea comenzii. Am incercat si eu in call center, la operatiuni, nimic. 

Mie un operator astăzi mi a spus ca exista in magazinul de unde am plasat comanda iPhone 14 pro max negru de 128 insa eu nu primesc niciun mesaj cum ca ar urma sa se livreze .. 

ANS7
Junior entuziast

Si gen de ce nu e duci sa l iei? :))) preferi sa il astepti in pat decat sa raman fara telefon? aiurea :)))