anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa intram in posesia telefoanelor comandate Iphone 14 pro max?

Al1
Explorator

Comanda data in ziua lansarii precomenzii la orange 09.09 - pana in ziua de azi 01.10 nicio informatie. Suni la ei ca nu pot da informatii. Peste tot a inceput livrarea lor, ba mai mult incepe si alt val de comenzi si vin pe 14.10. Deci o informatie corecta ni se poate furniza si noua? 

227 Răspunsuri 227

Eu am primit ieri 14PM.. comandat pe 26 Septembrie, deci după aproape 4 luni de așteptare.

oct
Junior

Eu nu cred ca orange face toate demersurile posibile.Am avut comanda din 23 septembrie pentru un iPhone 14 Pro Max Deep Purple 128gb , pana in ziua de azi nu am primit nimic.In schimb la altex precomanda a ajuns in nici 2 saptamâni.

Sunt total de acord cu tine.

Catalin1009
Junior

Mi se pare sincer de tot "**beep**" intreaga situație. Nu mi se pare normal sa dau comanda de 4 luni de un telefon si nici pana in ziua de astazi sa nu il am. Acum 2 ani mi-am cumparat mașină si am asteptat 3 luni. De ce cei de la Altex/Emag reusesc sa ofere telefoanele clientilor in maxim 2, 3 săptămâni, iar Orange România uită de aceștia. Trăind in România, am inteles faptul ca nu trebuie sa am așteptări prea mari de la această țară, dar totuși, va rog frumos sa nu ne batem joc. Știu ca probabil eu ca client contez prea puțin pentru Orange România, însă asa cum eu voi renunța la aceasta companie, o vor face si alții. 

Altex livreaza acum in 2 zile…

AdinaIonescu
Începător

Salut, am facut o precomanda Iphone 14 Plus din septembrie, in Orange din Mall Vitan. Nu am primit nicio veste pana acum. La fiecare vizita acolo, parca ii intrebam despre ceva de la care sa imi iau gandul. La voi cum s-a intamplat?

Eu zic sa suni si sa mai incerci in alt magazin sunt stocuri de 14 plus a fost singurul disponibil din prima la Orange

Mulțumesc frumos dar eu 14 pro îmi doresc 

Catta
Junior entuziast

Tot in acelasi Orange am facut si eu Comanda 14 PM 128 GB si 14 P ...nici o veste inca.

recomand tuturor sa se reorienteze catre alti retaileri ,precum altex /pcgarage/quickmobile ,unde in momentul de fata sunt pe stoc telefoane precum 14 Pro /PM .criza de telefoane s-a terminat ,orange sunt singurii ramasi in urma 

Catta
Junior entuziast

Cred ca e cea mai fair varianta. DanielaH.. nu se poate totusi sa incerci sa ne ajuti..? sa se discute la nivel mai sus.. sa se rezolveze aceasta situatie?

Îmi pare rău pentru această situație. Vă asigur că threadul a fost redirecționat către colegii mei care, așa cum spuneam mai sus, fac toate demersurile necesare pentru a onora toate precomenzile cât mai rapid. 

Și eu cu precomandă pentru 14 PM DP, septembrie...Nimic. Am remarcat și eu că toți cunoscuții care și-au luat de la alți furnizori, le-au primit. Sunt singura. 😞

Alexhitoo1991
Junior

Nu știu, eu din 17 octombrie mi am dat comanda de 14 pro 256 purple și încă  nu am primit nimic și cat e 3 luni și ceva, iar pe grupuri alții au făcut comanda de o săptămână și au telefonul, de ce la alții se poate și la Orange nu?!, și are jumătate de România clienți la ei

Alexhitoo1991
Junior

Salut, aveți idee se poate renunța la precomanda orange pentru un  iPhone 14 pro ,mi am făcut abonament cu o metoda de plata prin rate însă aștept de 3 luni și ceva telefonul și nimic! Abonamentul o sa l plătesc în continuare 2 ani însă ideea e dacă se poate renunța la rate și sa și retragă înapoi banii alocați pentru telefon, mulțumesc!