anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa intram in posesia telefoanelor comandate Iphone 14 pro max?

Al1
Explorator

Comanda data in ziua lansarii precomenzii la orange 09.09 - pana in ziua de azi 01.10 nicio informatie. Suni la ei ca nu pot da informatii. Peste tot a inceput livrarea lor, ba mai mult incepe si alt val de comenzi si vin pe 14.10. Deci o informatie corecta ni se poate furniza si noua? 

227 Răspunsuri 227

Anca11
Junior

Eu am comandat 13 pro max in august si nu a venit iar daca intreb detalii legate de livrare nimeni nu stie nimic doar ca e posibil sa nu mai se reactualizeze stocul. E rusinos ceea ce fac

Catalin20
Începător

Cand se refac stocurile la Iphone 14 Pro Max ?

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Catalin, bun venit in Comunitate!!!

Din pacate, aici nu vei putea primi un raspuns exact, pt ca e o comunitate a clientilor Orange.

Poti intreba pe chatul din magazinul online, dar cred ca nici acolo nu se stie data exacta, pt ca depinde de ritmul de reinnoire a stocului si cum acest model, nu stiu  de ce, este foarte solicitat, furnizorul are livrari imprevizibile.

Eu zic, daca iti doresti atat de mult acest telefon si ti-l poti permite, sa cauti in magazinele de electronice.

Salutare, @Catalin20 

Poti selecta opțiunea ”anunță-mă când revine” de pe pagina cu telefonul, completezi datele tale de contact si vei primi o notificare in momentul in care acesta va reveni.

Noi ca si tine suntem clienti si nu avem mai multe detalii. Insa pentru a obtine mai multe informatii, poti lua legatura cu un operator prin apel la 300 sau  prin chat Djingo aici: https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Eu nu vad nici măcar pagină dedicata acestui model in magazinul online...

Salut Catalin,

S-a tot discutat problema lui iPhone 14 (Pro Max in special) in Comunitate. Stocurile sunt problematice, datorita situatiei din China.

Cel mai devreme, parerea mea e ca s-ar putea face restock prin Februarie. Aceeasi situatie se manifesta si la alte magazine (Altex de exemplu).

Deci, daca nu esti legat in vreun fel de abonament si nu vrei vreo varianta anume, iti recomand sa-l iei cu un card de credit, in rate, din alta parte. Iti pot recomanda de exemplu cardul de credit Orange Money (si nu, nu din cauza ca e "Orange"), cu care ai 12 rate, oriunde in lume, la cumparaturi de minim 300 de lei. In felul asta nici nu-l iei codat in retea, si nici nu te legi la cap cu abonament pentru inca 24 de luni. Binenteles, e doar parerea mea.

Ca idee, iStyle, de exemplu, il are pe stoc (probabil destul de limitat) in momentul asta. 

Client Orange

overtherainbow
Junior entuziast

La mulți ani! Ceva updates?

irii77
Junior

Buna! A mai primit cineva?..

Nop...

Dobos_Vlad
Începător

Salutare, cum stati cu precomenzile, eu de exemplu am facut in data de 03.10 pentru un iPhone 14 Pro Silver de 128GB si inca nu am primit nici un update in legatura cu comanda, doar mesaje ca a fost prelungita cu 30 de zile. Doamna de la magazin nu stie sa imi spuna nimic, iar de fiecare data imi zice ca trebuie sa ajunga cat de repede sau ca in maxim 2 saptamani ajunge, exact acelasi raspuns il primesc de 2 luni incoace. 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Vlad, bun venit in Comunitate!!!

Cum le-am mai spus și altora care s-au interesat pe aici de iPhone 14, sub diversele lui forme, nu cred că știe nimeni când se vor aduce bucăți noi, din cauza de propleme de producție și distribuție, totul e foarte imprevizibil. Poate prin februarie să se aducă ceva marfa nouă.

Problema asta nu e doar la Orange, ci la majoritatea magazinelor de profil.

Noi suntem o comunitate de clienți Orange, deci nu știm mai multe despre speța asta decât angajații companiei.

Trebuie răbdare sau te orientezi spre altă firmă...

Salut,

E o problema cu stocurile. Si e o problema de productie, in China. Sunt o gramada de topicuri in comunitate cu aceeasi intrebare. 

Dupa cum le-am spus si altora, ai doua optiuni:

1. astepti

2. il iei din alta parte.

La Altex de exemplu zice ca o sa apara undeva prin Februarie. La iStyle are cateva modele pe stoc, dar sunt cele mai scumpe. Deci, nu ceea ce vrei tu. Alte variante nu exista. Cererea e foarte mare, oferta foarte mica. Asta se traduce prin intarzieri la onorarea comenzilor.

Client Orange

Catta
Junior entuziast

nici o informatie. Si eu am data comanda in 11.11. si de atunci nimic.. nu se stie absolut nimic..

Adrian31
Începător

Aveti idee cand apare in stoc iPhone 14 Pro?