anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa intram in posesia telefoanelor comandate Iphone 14 pro max?

Al1
Explorator

Comanda data in ziua lansarii precomenzii la orange 09.09 - pana in ziua de azi 01.10 nicio informatie. Suni la ei ca nu pot da informatii. Peste tot a inceput livrarea lor, ba mai mult incepe si alt val de comenzi si vin pe 14.10. Deci o informatie corecta ni se poate furniza si noua? 

227 Răspunsuri 227

Salutare!

Din păcate, aici nu știm să-ți spunem pentru că majoritatea suntem tot clienți, ca și tine. Te sfătuiesc să le scrii din secțiunea Contact, alegând secțiunea Magazin online, adică de aici (mai jos, unde scrie ,,Trimite-ne un mesaj"):

https://www.orange.ro/contact/

Succes! 

monny00
Începător

14 pro deep purple de 256 comandat pe 15.09 si inca nu a venit. I-a venit cuiva modelul acesta pana acum?

ANS7
Junior entuziast

Orange nu mai primeste modele Deep Purple anul asta. Abia dupa 15-20 ianuarie se preconizeaza ca primesc, dar doar modele de 1TB si 512GB. Iti zic din surse sigure. Mie mi a ajuns telefonul 14 Pro Max Mov la inceputul lui noiembrie, si mi a zis ca inafara de lotul de la inceputul lui noiembrie, mai au inca o reaprovizionare in jur de 15-20 noiembrie, dar e doar cu 14 si 14 Max, fara Pro uri.

overtherainbow
Junior entuziast

Aceeași poveste în fiecare an. Este absurd să aștepți jumătate de an pentru un telefon care se lansează anual. Stau în șah, ba chiar luăm husele înainte de telefon. Aș dori să-mi răspundă un reprezentant Orange despre aceste stocuri care sunt mereu disponibile, mai puțin la acest operator unde sunt clientă de peste 20 de ani. Sunt convinsă că am plasat printre primele comanda de 14 PM. În ce ordine s-au dat? Aștept cu interes un răspuns, dar iau serios în calcul portarea.

Eu am fost a 7 a si a 8 a precomanda lansata in 09. 09 si am sunat mereu sa intreb ce se intampla de ce nu intru in posesia telefoanelor si in data de 28.10 au sosit….. au fost problemele peste tot cu comenzile insa credeam ca pana acum s-au rezolvat…

Anonim
Neaplicabil

Nu s-au rezolvat deloc, Foxconn e in lockdown din luna Octombrie din cauza covid si fix acolo se fabrica Pro-urile. Stocuri, in cel mai optimist scenariu, undeva in luna Februarie. Sunt inscris pe grupuri Apple si toata lumea asteapta, indiferent de unde au comandat. 

@Al1 , da, tot în 09.09 și eu. De aceea nu înțeleg care a fost împărțirea lor. Cunosc persoane care l-au primit de la Orange, altele de la alți furnizori, deci nu înțeleg norocul/ nenorocul. 

Ce model si memorie? Stiu ca s probleme la 14 PM deep purple 128 gb - eu de asta am luat 2 bucati 

Identic. 🙂

E problema cu acest model si memorie. Nu se gaseste pe nicaieri….. pot sa zic ca am avut noroc ca mi au venit 

MedDelfin
Junior

Săptămâna trecută mi-am anulat comanda, am decis să aștept seria 15 🤷‍♂️ (14PM silver 128gb comandat pe 10 septembrie)

oct
Junior

Din cate am inteles s-au ridicat restrictiile covid-19 de la fabricile de telefoane din China. Probabil luna viitoare ar trebuii sa vina mai multe modele .

overtherainbow
Junior entuziast

Am citit greșit sau au început să vină device-uri?

AMA88
Junior

Buna seara! A mai primit cineva telefoane pro max de la orange in ultimele 2-3 saptamani? Daca da, ce culore si storage?

Pot să-ți spun ce NU am primit: 14 PM deep purple 128 GB.