anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câte puncte bonus am pentru a achiziționa un telefon?

Gabrielavsy
Începător
Câte puncte bonus am, pentru a achiziționa un telefon?
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Daca te referi la programul prepay bonus, punctele aferente sunt disponibile in aplicația my Orange, sau atunci când vrei sa plasezi o comanda pentru un telefon direct din magazinul online, se vor scădea direct din prețul telefonului. Poți face o simulare, daca ești conectată aici https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane

Jay
Campion certificat
La ce te referi prin puncte bonus? Daca te referi la punctele din comunitate acestea nu se pot folosi pentru achiziții.. Te ajuta doar sa urci în clasament..

DanielaH
Moderator
@Gabrielavsy, bun venit în Comunitatea Orange! Ne dai, te rog, mai multe detalii? Ai abonament și te referi la punctele Thank You? Sau ai cartelă PrePay și vorbești despre beneficiile acumulate prin programul Phone Credit? Și într-un caz și în celălalt, poți afla informațiile despre numărul de puncte sau valoarea bonusului în contul tău My Orange.

Ascary
Campion certificat
Salut Gabriel si bine ai venit pe comunitate. La achizitionarea unui telefon nu primesti puncte bonus insa daca ai puncte OTY adunate acestea ti se scad din valoarea produsului. In caz ca esti la retentie si esti eligibil pentru achizitionarea unui telefon la prelungire de abonament poti primi puncte OTY in functe de istoricul si vechimea ta in retea. Cate puncte poti primi vei sti dupa ce vei sta de vorba cu un consultant de la serviciul prelungiri abonamente. Toate cele bune.

Vio73
#StarMember
Punctele bonus le vezi în My Orange, la secțiunea beneficii, dacă ai o cartelă prepay! Ai atașat screenshot cu beneficiile:

DanielaH
Moderator
@Gabrielavsy, ai aflat care este situația punctelor acumulate? La ce telefon te-ai gândit?