anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vor fi în oferta Orange device-urile de la OPPO?

Tzappy
Junior entuziast
Vreau să știu când vor fi în oferta Orange device-urile de la OPPO.
19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Probabil cand vor considera ca merita.. adica să aibă si cerere pentru ele.. este o marcă mai puțin cunoscută și scumpă, din punctul meu de vedere, nu cred ca vor sa investească si sa ramana nu ele..

Tzappy
Junior entuziast
Dar la lansarea oppo find x2 au spus că intră pe piața românească și va fi la toți providerii de servicii de voce mobilă, inclusiv Orange.

Jay
Campion certificat
In orice relație comercială este nevoie de minim 2.. Inseamna ca mai trebuie să se si înțeleagă asupra termenilor de colaborare.. Niciunul dintre ei nu poate hotărî pentru celalalt.. Când se va ști o data exactă, presupun ca va fi făcută publică..

Vio73
#StarMember
În momentul în care va intra pe piața românească ( și așa e vorba), cred că va intra și la Orange. Hai să avem un pic de răbdare! Detalii despre intrarea pe piața românească există aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2254086-oppo-lanseaza-flagship-find-x2-pro-5g-anunta-oficial-venirea-piata-romania

Anonim
Neaplicabil
Am citit undeva că Oppo va colabora și cu operatorii de telefonie din România. Probabil că se va întâmpla curând și vom vedea smartphone-uri Oppo și la Orange.

Razvan
#StarMember
Probabil când va cere OPPO să fie vândut și prin intermediul operatorilor telecom. Probabil, trebuie să parcurgă niște etape de avizare și de compatibilitate pentru utilizarea serviciilor operatorului (Volte, vo-wifi, 5G (dacă este disponibil)) și apoi va fi comercializat, căci altfel pot apărea probleme de funcționare a telefonului în rețea, deoarece nu a fost suficient testat, de exemplu Volte/Vo-wifi fac probleme pe Xiaomi Mi Mix 3 și Mate 20X nu se conectează corect la rețeaua 5G în Cluj-Napoca. Mai sunt și alte telefoane, dar astea sunt mai noi și cu probleme recente.

Ascary
Campion certificat
Ce este OPPO?

Tzappy
Junior entuziast
Oppo este un brand ce la noi în țară nu este prea cunoscut. Produc mai multe deviceuri, sunt foarte buni în căști hi-end, au inclusiv tehnologia planar magnetică la driveri. La smartphone sunt cunoscuți mai mult în Australia, acolo au ei cea mai bună piață. La noi abia acum intră mai serios. Sunt produse bune, iar Oppo fine x2 se bate cu apple, samsung și huawei. Pe acest flagship( fine x2 pro) au cea mai bună cameră a momentului pe un telefon.

Vio73
#StarMember
Sigur vor veni și la noi, dar sunt destul de scumpe. Eu m-aș mulțumi și cu Xiaomi cu 5g!

Ascary
Campion certificat
Multumesc frumos Tzappy 🙂

Salut! Intr-adevar, vom lista device-uri de la OPPO. Alte informatii, insa, nu avem in acest moment.

Tzappy
Junior entuziast
Mulțumesc în numele celor ce apreciază acest brand !

Gianni
Cunoscător certificat
Dacă vor apărea pe piața românească, sigur se vor găsi și cumpărători. Acum depinde dacă vor trece testele de a le introduce pe piață, dacă au o bună fiabilitate și nu vor avea probleme de funcționare.

Vio73
#StarMember
Mulțumim, @ Orange Assistant! Așteptăm cu interes!