Salutare prieteni,
Vin cu experienta mea, in legatura cu cel mai 'mare' operator de telefonie din Ro.
Dupa 2 luni si jumatate de la precomandarea telefonului, am fost anuntat si eu in sfarsit ca mi-a ajuns telefonul in Orange Europa House (cel mai mare Orange Shop din Romania) mai precis iPhone 12 Pro Max 256 Graphite.
Toate bune si frumoase, m-am prezentat entuziasmat in magazin le spun ca am primit mesaj de la ei ca pot sa ridic telefonul, ajung acolo si mi se spune ca telefonul meu precomandat de 2 LUNI SI JUMATATE a fost dat altui client (si ca este o eroare). Nu pot sa inteleg cum este posibil asa ceva, sa platesti sa iti rezerzi telefonul si sa mi se spuna ca a venit o mare 'vedeta' si i-a fost dat lui. Plec de la magazin am sunat la serivicii clienti, nimeni nu m-a putut ajuta, dupa 30 minute de la plecarea mea din magazin, aflu ca un dragut operator din acel magazin mi-a anulat de tot comanda.
Va recomand cu, caldura o portare, sau trecere la cartela.
Scria un domn mai sus atata bataie de joc cand oamenii arunca cu sutele de mii de euro in tine si stam cate 3-4 luni sa primim un mesaj, daca stiam precomandam direct iPhone 13 si macar eram sigur ca imi ajunge la timp.
Va recomand sa il achizitionati de pe Emag, asa am facut si eu si l-am avut in 2 zile acasa.
O sa continui cu o plangere la autoritatile competente sa le spun 'off-ul' meu ca sa zic asa poate atunci marele gigant 'Orange' o sa poata sa-mi explice ce s-a intamplat.
Nota -10 pentru profesionalism, si pentru nerespectarea clentiilor cu o vhechime destul de mare.