anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vor ajunge la cumpărători iPhone 12 Pro Max achiziționate prin precomandă?

Anesdor
Junior
Vor ajunge in data de 13 sau pt ca ziua coincide cu Black Friday or sa mai întârzie o saptamana?
377 Răspunsuri 377

george212
Explorator
Asteptam si de la jumatatea lui noiembrie :))

BogdanAk
Junior entuziast
Chiar nimic nu se mai aude, e prea detot, macar un termen gen pana la sfarsitul lunii sau altceva, cat sa mai asteptam? Pana ne vin apar altele si astea se demodeaza.

iulian0307
Începător
@DanileaH ma puteti ajuta si pe mine cu niste detalii legate despre precomanda mea, am precomandat iPhone 12 pro max, de pe 16.12 si am tot mers in magazin sa vad statusul, angajatii raspunzadu-mi sec 'mai aveti rabdare' si dandu-si ochii peste cap de fiecare data cand am revenit in magazin. Multumesc anticipat!

Ana_23
Începător
@danielaH ma puteți ajuta va rog frumos și pe mine cu o comanda din 28.12 in Cluj-Napoca , la Platinia Mall . Am primit un mesaj de la orange ca se reactualizează comanda , doar atât m-au anunțat cei de la orange .

DanielaH
Moderator
@Manufilip și @Ana_23, pentru că am nevoie de mai multe informații, v-am trimis un mesaj privat și aștept răspunsul vostru. @iulian0307, mulțumesc pentru informații. Revin când am un răspuns.

AntoMD0
Junior entuziast
Bună @DanielaH !Oare nu ai primit informatii legate de comanda mea?

Ana_23
Începător
@danielaH nu știu unde sa intru sa îți văd mesajul

Ascary
Campion certificat
Pe e-mail Ana.

george212
Explorator
Salut! Ceva vesti? Merci.

Nu cred asa ceva! Citesc si ma uimesc! Precomenzi de la jumatea lui Noiembrie, acusi e Februarie si nimic? Pai oameni buni, iese iPhone 13 si inca nu se livreaza 12!

Ramo_3
Junior entuziast
Oare o sa le primim vreodata? Sau o sa spuna ca nu se mai onoreaza comenzi? Ma pot astepta la orice... Eu am pus comanda in 11.12 in shop, in Cj... Bataie de joc oricum.

george212
Explorator
Sincer, vreau sa ma portez de la vodafone pentru ca orange mi-a dat senzatia de retea friendly si care se pricepe la ce face, semnal mai bun, prezenta la evenimente importante unde nu te rogi de telefon sa dai un apel etc. Chiar daca dpdv achizitie telefon, oferta nu este mai buna aici, m-am gandit ca merita mai ales pentru cele enumerate mai sus. Acum, dupa 2 luni stau si vad ca la vodafone dar si la alte magazine intra in stoc iphone-uri dar aici nimic... urat moment am gasit sa ma mut la orange... Poate astept direct iphone 13 :)))

stefan_30
Junior entuziast
Buna dimineata@Daniela sau orice om care e capabil sa ne raspunda si lucreaza in orange...ne poate spune si noua ceva?Vreo informație legată de iphone uri...Putem sa stim macar daca ajung luna asta...atata vreau sa stiu..ca sa vad cum sa procedez si eu...Multumesc anticipat!

Ramo_3
Junior entuziast
M ar interesa si pe mine @DanielaH Multumesc anticipat!

stefan_30
Junior entuziast
Am ajuns în ultimul hal...tot pe banii noștri.. sa ne rugam de anumite persoane sa ne spună niște informații...așa ceva..