anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când va fi disponibil Samsung galaxy watch active 2 lte 40mm?

GeoTo
Junior
Când va fi disponibil samsung galaxy watch active 2 lte model SM-835?
Ma interesează atât la liber cat și la abonament
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Lansarea oficială va avea lor în data de 5 noiembrie, deci, va fi disponibil în magazine la vânzare după această dată.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

teacher_
#StarMember
Salut! Nu știu dacă va fi inclus in oferta, cel puțin momentan. Cred că prima data va fi lăsat să se vadă dacă prinde la public sau nu. Cam așa s-a întâmplat cu toate smartwatch-urile lansate până acum. Au apărut în oferta la 3-4 luni de la lansare, dar nu toate modelele.

Jay
Campion certificat
Din pacate, noi, fiind tot clienti, nu stim sa raspunsul la astfel de intrebari.. Rabdare :).. Cu siguranta, cand se va sti ceva, vor aparea si in comunitate informatii..

Vio73
#StarMember
O să apară pe site când va fi disponibil!

Ascary
Campion certificat
Și eu îl aștept. Nu că de Galaxy watch active as fi fost dezamăgit dar parca este un pic prea feminin pentru mana mea. Sper că de Active 2 sa fiu mai mulțumit,daca nu rămân cu bătrânul Frontier S3 🙂

Razvan
#StarMember
Probabil când va considera Samsung că merită să fie lansat și în Sud-Estul Europei, probabil la câteva luni distanță față de lansarea din Korea de Sud.

Neaplicabil
Emag-ul il are deja: https://www.emag.ro/ceas-smartwatch-samsung-galaxy-watch-active-2-40-mm-wi-fi-aluminum-aqua-black-sm-r830nzkarom/pd/DH6H26BBM/?X-Search-Id=e721333ae39dcde1b339&X-Product-Id=5925414&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Asa ca intrebarea pare sa fie strict pentru managerii de marketing Orange. 🙂

teacher_
#StarMember
L-am văzut și eu la eMag, dar inițiatorul vrea să îl ia la abonament (sau in rate), deci să își amortizeze costurile intr-o oarecare perioadă, ceea ce este o opțiune rezonabilă, mai ales dacă poate beneficia și de o oarecare reducere.

Razvan
#StarMember
Probabil când vor negocia cu furnizorul/importatorul oficial din România. Emag, poate aduce și produse destinate și pentru alte piețe, în afară de Europa. Merita sa faci abonament doar pentru acest ceas?

Ascary
Campion certificat
Sincer,nu 🙂 Te plictisești destul de repede. Dacă îl mai iei și în rate atunci e dezastru :)) Spre sfârșitul ratelor ajungi sa te juri că nu mai faci o astfel de rata în veci. Ceasurile se depreciază mai rapid ca telefoanele ori când acestea costa aproape cat un telefon (bun) parca nu prea îți convine. Părerea mea ! :))

GeoTo
Junior
Dragilor! Cei care a-ți spus ca eMAG ul deja îl are, verificați mai bine specificațiile sa vedeți ca nu este vorba de versiunea LTE... Am mai văzut site-uri în România care pretind ca îl au în stoc neștiind nici măcar ca cel cu lte este din otel inoxidabil, 1.5Giga memory ram și modelul neapărat sm-r835. Deci atenție și voi!

Neaplicabil
Oups! Asa e. Greseala mea. Mi-a scapat din vedere faptul ca modelul de la emag este WiFi, nu LTE. Imi cer scuze. :) Intr-adevar, varianta LTE nu prea e de gasit...momentan.

teacher_
#StarMember
@arsradu, un detaliu important, mi-a scapat si mie. Poate si pentru faptul ca eu pe al meu il folosesc doar pentru numarare pasi/calorii/distanta, si nu am nevoie de cartela sim. 🙂

DanielaH
Moderator
Lansarea oficială va avea lor în data de 5 noiembrie, deci, va fi disponibil în magazine la vânzare după această dată.

GeoTo
Junior
Mulțumesc DanielaH. Am rugămintea sa ne spui si noua sursa de unde ai aceasta informație, eventual chiar sa o listezi aici cu link-ul dacă se poate. Deoarece doresc sa evidențiez răspunsul tău ca SOLUȚIE. Mulțumesc!