anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când primesc un telefon gratis?

Veraica
Începător
Când primesc un telefon gratis? mie mi a expirat abonamentul. Pot renunța oricând!!!!! si ASA fac. După 20 ani. Nici măcar nu m ați sunat. Rușine!!
9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember
Veraica, bun venit in Comunitate!!! Si eu am 20 de ani vechime, dar nu ma astept sa primesc un telefon gratis, poate doar unul la un pret rezonabil. Orange nu e o societate caritabila. Poti suna la 300 si sa ceri o oferta pt telefonul pe care ti-l doresti si sa negociezi pana ajungi la un pret rezonabil.

Vio73
#StarMember
Bună@Veraica, Din păcate, așteptarea și vechimea nu prea ne ajută atât de mult cum am fi crezut. Eu am mai mult de 20 de ani și mai multe abonamente, dar nu mi se oferă gratuit telefon. Acesta poate fi obținut la prelungire cu ceva reduceri, iar dacă mai ai și puncte thank you, reducerile pot fi consistente. De asemenea, mai sunt diverse campanii de reduceri care trebuie urmărite, cum ar fi: Black Friday, cea din timpul verii, când reducerile se fac in funcție de gradele de afară, etc. Se găsesc soluții, dar trebuie căutate și găsite cu tact și calm. Îți urez succes!

FLo1
#StarMember
@Veraica: După mai bine de 19 ani am renunțat la abonament. Motivul? Reducerile sunt prea mici, avantajele prea puține, iar întrucât are balta pește prea mult pescarul nu mai aleargă după fiecare peștișor, mai ales dacă peștele începe să se dezmorțească și să tulbure apele pescarului. Consolează-te cu ideea, caută alternative, dar bineînțeles, înainte dai o șansă ”pescarului” la un punct de vedere / ofertă.

Viocat
Senior certificat
Telefonul e gratis, cand il primesti cadou sau castigi la tombola. Eu am invatat in viata ca, nimic nu e mai scump decat ce primesti gratis. Vezi ce reduceri poti obtine cu puncte thank you. Pentru anii de abonament primesti 10 gb internet. Bafta cu alegerea noului telefon!

Pololică
#StarMember
Nimic nu e gratis. Cei care avem abonament, primim niste puncte pentru plata facturilor plus puncte pentru diverse servicii folosite (folosire Orange Money, reincarcare cartele prepaid cu plata la factura, etc), dar platim un pic mai mult fata de cartelisti. Acele puncte ofera reducere la telefoane. Ca exemplu: pentru o reincarcare lunara primesti 20 puncte (echivalentul a 2E pentru telefon "la liber" sau accesorii si 6E reducere la telefon pentru prelungirea pe 2 ani a abonamentului). Mergand pe premisa ca reincarci 3 cartele prepaid, (3x20 puncte x3 pentru prelungirea abonamentului), dupa 24 luni ajungi la 432E reducere (din maxim 500E). Consider ca poti lua un telefon gratuit prin aceasta metoda

mihai_13
Maestru
in comunism se mai dadea ceva gratis (de exemplu apartament) - in capitalism fiecare om face ce il duce capu"- singur isi negociaza "viata" si felul cum va traii - Veraica imi pare rau ca nu ai inteles nici dupa 20 de ani de abonament ca tu poti sa-ti negociezi un telefon gratis sau subventionat la pret sau in rate sau noul abonament mai convenabil pentru tine - daca tu nu intreprinzi vre-un demers in sensul asta "reteaua / sistemul" intelege ca tu esti multumit asa ... ceva de genul "iti da dar nu-ti baga in traista" - daca esti suparat vinovatul esti chiar tu - sper ca dupa aceasta vizita pe Comunitatea Orange sa stii / intelegi ce trebuie sa faci ...

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Bună Veraica. Din păcate, Orange nu poate oferi telefoane gratuite, însă cu ajutorul reducerile primite de la alte oferte sau campanii, poți cumpăra un telefon dorit.

Ervin2801
Junior entuziast
Gratis, hmmm. Niciodată.

Jay
Campion certificat
Primesti un telefon gratis la prelungirea abonamentului pentru 24 de luni, doar ca ma indoiesc ca vrei tu telefonul pe care il dau gratis.. pentru ca este un telefon clasic, cu butoane.. 🙂