anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Blocare apeluri de la un numar pe Nokia 108

Deyu23
Explorator
Salut ! Tata detine un Nokia 108, si vrea sa blocheze un numar, si chiar nu am putut sa-l ajut. Nu gasesc nici o optiune 😞 Ma puteti ajuta ? Va rog frumos
13 Răspunsuri 13

Diana
Cunoscător
Blocarea apelurilor primite sau efectuate Selectați Meniu > Setări > Setări siguranţă > Serviciu restricţionare apeluri. Selectați tipurile de apeluri pe care doriți să le blocați și tastați parola de barare. În mod implicit, parola este 0000.

Vio73
#StarMember
Ai în link un ghid de utilizare a telefonului. La pagina 13, ai detalii despre ce ai dorit: http://www.ilexgsm.ro/data_files/product_documents/1186/nokia_108_ug_ro_ro.pdf Dacă nu reușești, îți stăm la dispoziție! Succes!

iuiu88
Cunoscător
Buna, @Deyu23 Ca sa blochezi un numar in Nokia 108, acestia sunt pasii : 1.Intri in meniu si accesezi " Contacte" . 2.Selectezi contactul pe care doresti sa il blochezi . 3.Apoi apesi pe cele 3 punctulete si selectezi " Blocheaza numar " sau " Add to rejection list " daca meniul e in Engleza . Si gata, nu mai primesti apeluri de la acel numar ! Sper ca ti-am venit de folos . Cu Stima, Iulia S.

Deyu23
Explorator
Nu am reusit. Imi spune ca serviciul nu este diposnibil. Am incercat si varianta lui Vio73 si varianta sugerata de iuiu.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău că nu-ți funcționează, mai ales că ce-ți propusesem eu era chiar din ghidul de utilizare al telefonului. Eventual, dă-i o repornire și mai încearcă odată!

Deyu23
Explorator
L-am repornit, apoi am scos si bateria si e la fel.

Vio73
#StarMember
Atunci ceva nu funcționează cum ar trebui. Îmi pare rău!

teacher_
#StarMember
Salut! Încearcă mai întâi să salvezi numărul in memoria telefonului, sa nu fie salvat numărul în SIM, apoi urmează pașii propuși de @Iuiu.

Deyu23
Explorator
Tot nu e ok 😞 o sa cumpar alt telefon cu taste, dar putin mai nou. Multumesc membrilor pentru ajutorul oferit.

Vio73
#StarMember
Ne pare rău că nu s-a rezolvat!

Jay
Campion certificat
Dacă te uiți pe detaliile unui numar de telefon, care te-a apelat sau pe care l-ai apelat, indiferent ca este in agenda sau nu, ai opțiunea de a-l bloca si, nu te lasa sa-l blochezi, dar, iti afiseaza mesajul ca serviciul nu este disponibil, poate este din cauza modelului, poate e prea vechi si nu avea aceasta optiune cand a fost produs.. înainte să cumperi alt telefon, daca timpul iti permite, ar trebui să mergi la un Orange Smart Shop sau direct la Nokia.. sau, macar, încearcă să afli telefonic daca modelul permite acest lucru..

DanielaH
Moderator
@Deyu23, ai reușit până la urmă să blochezi numărul?

Deyu23
Explorator
Nu am reusit. Momentan nu am fonduri suficiente sa cumpar altul.