anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aveți Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus? Veți primi update la Android 10!

Anonim
Neaplicabil

Samsung GALAXY S9 şi S9 Plus au primit update la Android 10, inclusiv în România.

Aveți un asemenea terminal? Ce schimbări importante au apărut cu acest update?

Sursa:

https://gadget.ro/samsung-galaxy-s9-si-s9-plus-au-primit-update-oficial-la-android-10-inclusiv-in-romania/

64 Răspunsuri 64

Ascary
Campion certificat
Nu inteleg de ce atata graba. Multi dintre utilizatori nici nu vor sesiza schimbari odata acest update major. In continutul software sunt schimbari majore insa repet,utilizatorul obisnuit nu va sesiza aceste schimbari.

MihaiBogdan
Începător
Eu sunt nerabdator doar pentru faptul ca softul este mai cursiv . In prezent apar destul de multe bug-uri la android

Ascary
Campion certificat
Mihai, nu este mai cursiv. Se comporta la fel de bine ca cel dinainte. Vorbesc de Note9 pe care am primit update-ul. In afara de dark mode in mai multe aplicatii si bara de notificare nu o sa prea vezi schimbari. Acum depinde si de telefonul pe care vine update-ul si puterea lui de procesare. Posibil ca pe unele telefoane sa le ingreuneze update-ul. Nu de putine ori am vazut utilizatori care s-au reintors la versiunea precedenta fiindca erau nemultumiti de cel nou. Asa ca treaba aceasta cu update-ul e relativa. Probabil ca in benchmark-uri sa se vada unele imbunatatiri.

MihaiBogdan
Începător
Inteleg ce zici ! Dar intr-un fel m-am plictisit de 9.0 si vreau ceva nou . Stiu ca nu sunt asa multe shimbari dar pentru mine orice schimbare este bine venita

Ascary
Campion certificat
Ai dreptate Mihai,curiozitatea devine si mai mare cu cat asteptarea e mai lunga. Sper iti vina cat mai repede update-ul. Vezi ca o sa dureze cam mult instalarea noului OS.Aproape vreo jumatate de ora. Setarile vechi or sa-ti dispara iar pe parcurs sistemul o sa iti ceara tot felul de aprobari privind notificarile.

MihaiBogdan
Începător
Ascary, tu ce parere ai despre "noul" OS . Ce schimbari ai observat ?

Ascary
Campion certificat
Mihai este un topic deschis cu primele impresii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2208213-samsung-note9-primeste-update-one-ui-2-0

Vio73
#StarMember
Aștept și eu cu ceva interes upgrade-ul.

MihaiBogdan
Începător
Tot nu am primit update-ul , dupa aproape 1 luna de la lansarea oficiala pe s9

Cata1987
Începător
Intarzierea se face datorita interesului sporit al Orange pt client...vodafone,telekom au primit update de 1 luna..multumim orange In martie vom primi update-ul..

Ascary
Campion certificat
Am mai zis,depinde si de alti factori. Eu l-am primit de acum 3 săptămâni.

klain75
Începător
Salut Cata..87! Primesc doar cei care sunt pe abonament la Telekom sau Vodafone?

Cata1987
Începător
Nu dar orage se ocupa mai greu de necesitatile noastre si mai mult de incasat facturi ..o sa primim si noi intr-un final

Trixen_old
Cunoscător
Eu am un dual-sim cumparat la liber si abia de 3 zile (duminica) am primit update-ul. La prima vedere, mi se pare foarte util: - imi rezolva unele probleme de dark mode (la Outlook), desi oficial nu sunt suportate de aplicatie. Acum widget-ul de calendar mi-e negru - are Android Auto incorporat. Inainte nu puteam nici sa il instalez, imi zicea ca e incompatibil. - Samsung Dex! In sfarsit il pot folosi fara griji si fara sa am DeX-ul fizic. Folosesc foarte mult aplicatiile de telefon si mi-e mult mai usor sa o fac conectandu-l la laptop si lucrand de pe laptop. Functionalitatea mi se potriveste manusa. - mi se pare imbunatatita partea de dual-sim; poate nu am remarcat eu inainte, dar acum pot opri selectiv un anumit SIM fara sa il scot fizic din aparat. Mai remarcasem niste aspecte marunte, insa per ansamblu sunt foarte multumit si incantat. Vizual nu s-a schimbat mult (in afara de suportul nativ complet pentru dark mode care vine prin Android 10), iar eu oricum folosesc un launcher separat si evit multe din aplicatiile Samsung. In concluzie nu am avut un soc la trecerea de la Android 9 la Android 10, insa functionalitatea extra ma bucura foarte mult.

Vio73
#StarMember
@Cătă1987, O să primim și noi, dar un pic mai târziu. Sunt verificate mai mult și de aceea.