anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ati participat la vreun program Orange Smartphone Tester?

Miha_Z
#StarMember
Prin programul Orange Smartphone Tester, telefoane de ultima generatie sunt testate de clientii Orange. Ulterior ei ofera feedback despre experienta de utilizare a smartphone-ul testat.
V-ati numarat printre fericitii participanti ai acestui program?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Da, eu am participat de curând, pentru testarea Huawei P 30 Pro. Mi s-a părut ceva extraordinar să am această posibilitate, care sper să mai existe.

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Razvan
#StarMember
Sper sa continue traditia si sa avem sansa sa ne bucuram si noi 14 zile de noul telefon abia lansat.

Vio73
#StarMember
Și eu sper, dar vom vedea.

Alessia08
Începător
Nu am participat

Emy
Junior entuziast
Sigur ca da.

Romeo_
Senior certificat
Stie cineva cum ma pot inscrie pentru a participa?Multumesc anticipat.

Vio73
#StarMember
Trebuie să fii atent când primești modificările despre aceste campanii și apoi te înscrii. Plus că trebuie urmărit site-ul Orange!

Mădălin
Cunoscător certificat
Am participat acum foarte multi ani pe când se încerca tranziția de la symbian la android iar apoi când a apărut Windows Mobile pe unele dispozitive când chiar an câștigat un HTC 8x in urma review-urilor profesioniste pe care le-am lăsat pe site...apoi , de-a lungul anilor am mai făcut sute de review-uri prin comparație la telefoanele noi apărute însă nu am putut sa îmi susțin prin publicitate plătită aceasta preocupare. In final , Buhnici a devenit miliardar din review-uri plătite iar eu ii cresc view-urile. Nu mai spun că foștii membri ai dotsis.com își aduc și acum aminte de aplicațiile create sau modificate , traduse sau crack-uite de mine prin 2004 sub sigla "diabolicksuperior" , aplicații gen lcg jukebox , xplore , Garmin, 60 % din jocurile pentru n-gage , aplicații Python care erau la modă în timpul tranzitiei... Acum mai dețin doar un " drm common service " de la ultima platforma symbian care făcea că toate telefoanele sau sine același imei , sa nu poată fi descoperite de nimeni