anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel WIFI pe Xiaomi Redmi Note 8 Pro

doruluca
Junior entuziast
Ziua buna,
Am un Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Astazi am inlocuit SIM-ul si cu SIM-ul nou nu mi se activeaza Apelare wifi. Am incercat cu un sim de la alt operator si functioneaza fara probleme. CU SIM-ul de la Orange, nu apare optiunea Apelare wifi. Am sunat de cateva ori la Relatii clienti, au incercat diverse, nimic: reactivare serviciu, ceva deblocari .... Tot nu apare. De la Xiaomi am primit un raspuns ca trebuie introdus telefonul in White List, la operator ......
Ceva idei? E destul de nasol pentru ca unde locuiesc , nu am semnal Orange in casa si fara Apel wifi va trebui sa gasesc alta solutie. Ma gandesc ca, daca pana acum a mers si inca merge dar cu alt sim de la alt operator, nu e problema de telefon, nu?
23 Răspunsuri 23

Viocat
Senior certificat
Daca ai volte si 4g, este ok simul. Acum esti conectat la wifi? Stiu ca e o intrebare prosteasca, dar fara conexiune wifi nu va aparea apel wifi

doruluca
Junior entuziast
Da, sunt conectat. Ah, ca veni vorba: netul il am de la Digi, ca Orange nu s a catadicsit sa traga fibra pe o strada noua unde sunt doua blocuri noi si urmeaza cateva case insiruite desi, straduta e perpendiculara pe o strada unde e fibra de la Orange ... In fine .... Or fi ceva porturi inchise? Ce porturi foloseste apelarea wifi? Digi are o gramada de porturi inchise si optiuni dezactivate ... (Upnp, dmz etc)

Viocat
Senior certificat
In mod normal apelarea wifi necesita porturile UDP 500,4500 si TCP 143 deschise in firewall

FLo1
#StarMember
@doruluca: Dacă reușești performanța unui "upnp, dmz etc" prin net mobil să anunți și aici. Astfel de performanțe nu ți le oferă nimeni. Iar la digi pe fibră ai tot ce dorești, chiar și IPv4.

doruluca
Junior entuziast
@FLo1 eu vorbesc de netul fix, prin fibra , de la digi,nu inteleg de unde ai dedus ca era vorba de cel mobil. Iar la digi, pe fibra, posibil sa ai ce ti doresti, dar pe abonamentele bussiness. La persoanele fizice, nu chiar.

FLo1
#StarMember
@doruluca: pt că eu pe fibra de la digi am de toate, pe orice port de IPv4, ca să nu mai spun de server vpn, ftp, remote management, dvr etc. Iar dacă era abonament de "business" aveam până și IP fix, chiar și operator dedicat. Dar poate nu e pentru toți la fel. Abonamentul e standard.

doruluca
Junior entuziast
Ziua buna tuturor. Singura rezolvare gasita de mine a fost sa rescriu ROM-ul. Am pus 12.5.5 begoniain (India) si functioneaza. Multumesc 🙂

delfinas
#StarMember
Bine că ai rezolvat! Am crezut că Xiaomi nu mai are atâtea versiuni de ROM, ca acum 5-6 ani.

doruluca
Junior entuziast
Inca o solutie, testata de mine si functioneaza. https://forum.hovatek.com/thread-439.html