anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am achiziționat la abonament un telefon Xiaomi note 10 5 g și nu funcționează volte

Louis321
Începător
Nu îmi funcționează volte pe un telefon Xiaomi note 10 5g luat la abonament de la orange
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Te-ai asigurat că sunt îndeplinite cumulativ toate cerințele: - Să te afli în aria de acoperire 4G; - Să ai un abonament sau o opțiune PrePay activă care îți oferă acces la serviciul 4G; - Să ai o cartelă SIM 4G, pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop. Detalii pe aici: https://www.orange.ro/servicii/apel-4g/#detalii I-ai dat și o repornire după ce ai configurat telefonul? Telefonul suportă acest serviciu, din câte observ, dacă este Xiaomi Redmi note 10. Dacă nu reușești, poți suna la 300, să iei legătura cu ei prin Chat Djingo sau să mergi la un Shop. Sper să fie în regulă până la urmă! Există și varianta să aibă soft de altă țară, dar ei ți-l pot rezolva oricum. Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Neaplicabil
Deci scrie, oferit de Volte- NU .

Neaplicabil
Vedeți acum Volte sus in dreapta? Știți de ce ? Pentru că am revenit la Redmi 9 Aici funcționează corect .Până și tema întunecată . Cu ACELASI SIM din Redmi Note 10 5 G luat la prelungire .Pe doi ani . Cam asta e .Îl trec la pierderi de război și rămâne acasă pe wifi de acum .

Ely_io
Începător
Cine a mai avut probleme cu Xiaomi redmi note 10 5g? Eu nu mai sunt auzita in timpul convorbirii, si telefonul tasteaza in timpul convorbirii. Dupa ce a fost in service are aceeasi problemă