anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Adaugare informatii consumuri (abonament/ cartela) in meniul/ setarile Android

Pololică
#StarMember

Salutare!

Plecand de la primul meu topic din comunitate privind accesul la informatiile contului MyOrange in setarile IOs, m-am gandit sa intreb daca sunt astfel planuri si pentru telefoanele cu Android (cu sau fara GMS/ Google/ Goagăl/ Gugăl...). Utilitatea va fi subiectiva in functie de fiecare utilizator, evident. Eventual s-ar putea extinde aria de informatii si pentru serviciile fixe (?).

NB: am cautat prin comunitate, dar nu am vazut nicun subiect care sa trateze intrebarea.

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut! Vom întreba și noi colegii dacă au ceva informații despre acest topic.

Pololică
#StarMember

Nu arde, dar nu stiu sa aiba vreun operator astfel de implementare (in Romania sau prin alte parti).

DanielaH
Moderator

@Pololică, să știi că nu te-am uitat, dar din păcate nu am primit încă informații concrete despre acest subiect. Aș zice că momentan nu există astfel de planuri pentru telefoanele cu Android.

Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului.

Nu cred ca ar fi o graba, dar ar fi fost util (stiu ca fiecare producator de aparatura cu Android instalat isi mai pune degetelele prin interfata, deci greutatea este de a introduce astfel de informatii este cu atat mai grea).

PS: tin minte ca, la un moment dat (vreo 4-5-6 ani in urma?) aplicatia MyOrange putea fi pusa ca Widget pe ecranul telefonului (cu diverse informatii: consum internet, minute, etc). Pe partea de mobil nu mai sunt client (doar Orange Money), dar nici nu-mi mai apare in meniul de widget-uri. Telefonul pe care am verificat este un Huawei Nova 8i (fara GMS). Anterior, cand stiam ca widgetul este functional, am folosit un Huawei P8 Lite (2017) cu GMS.

Sper sa nu fi incurcat cu IPhone (nu ce apare la Celluar, ci ca widget in genul Vremea, Ceas, etc)